Daha fazla
Gerçek. Tabi İslam'a inanıyorsan.
Kafirleri gördüğünüz yerde tutup öldürün diyen din miydi o?Sen inanmayabilirsin ancak inananlara da saygı duymak zorundasın. Ayrıca İslam çok iyi bir şeydir. Yalan bile olsa insanı iyi bir insan olmaya teşvik eder. Temizliği önerir, dürüst olmayı önerir, adaleti önerir. Hatta Avrupa'ya giderseniz oralarda taharet musluğu yoktur. Biz Müslüman'lar temizliğimizi tam yaparken onlar yarım bırakırlar. Maalesef günümüzdeki insanlar sahte müslümanar orası ayrı mesele.
Uçan spagetti canavarı dediğiniz şeylerden daha mantıklı geliyor bana şu an. Pastafaryanizm - VikipediEki Görüntüle 1155950
Bana göre doğru derken?Sen şimdi sana göre doğru olan şeyi kabul etmiyor diye onun sorunu olduğunu mu düşünüyorsun?
Bana göre doğru derken?
Bu dünyada birden fazla din ve yaratıcı mı gerçek yani?
Azıcık mantıklı yorumlar yapın lütfen.
Sonrada gelip, ben Müslüman'ım ama …. Diye gevelemeyin.
Kafirleri gördüğünüz yerde tutup öldürün diyen din miydi o?
Bilimsel olarak kanıtı yok. Ey güzel insan. Bilerek mi böyle davranıyorsun? Tekrar açıklayayım...Sizin inancınıza göre kanıtlanmış ama önceki mesajınızda “evet cinler kanıtlanmadı” diyorsunuz.
Tamamen psikolojik.Cinlere inanmasam da kedimin içine kaçtığını düşünüyorum son zamanlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.