Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cin gerçek zaten de, yok yaşadım yok cin gördüm falan yok. Birader durduk yere Cin size niye bulaşsın?

Sen inanmayabilirsin ancak inananlara da saygı duymak zorundasın. Ayrıca İslam çok iyi bir şeydir. Yalan bile olsa insanı iyi bir insan olmaya teşvik eder. Temizliği önerir, dürüst olmayı önerir, adaleti önerir. Hatta Avrupa'ya giderseniz oralarda taharet musluğu yoktur. Biz Müslüman'lar temizliğimizi tam yaparken onlar yarım bırakırlar. Maalesef günümüzdeki insanlar sahte müslümanar orası ayrı mesele.
Kafirleri gördüğünüz yerde tutup öldürün diyen din miydi o?

Sen şimdi sana göre doğru olan şeyi kabul etmiyor diye onun sorunu olduğunu mu düşünüyorsun?
Bana göre doğru derken?
Bu dünyada birden fazla din ve yaratıcı mı gerçek yani?
Azcık mantıklı yorumlar yapın lütfen.

Sonrada gelip, ben müslümanım ama …. diye gevelemeyin.

Müslüman isen, Kuran'a inanmak zorundasın. İmanın şartı çünkü.
Kuran'a inanıyor isen, cinlerin olduğunu da kabul eder ve inkar etmezsin.
Ama eğer bunlardan herhangi biri yok ise, lütfen ben müslümanım gibi şeyler demeyin.

Sizin inancınıza göre kanıtlanmış ama önceki mesajınızda “evet cinler kanıtlanmadı” diyorsunuz.
Bilimsel olarak kanıtı yok. Ey güzel insan. Bilerek mi böyle davranıyorsun? Tekrar açıklayayım...

Bilimsel olarak Cinlerin kanıtı yok. Kaydedilmiş bir görüntü, görülmelerini sağlayacak bir cihaz, onları duymayı, koklamayı, onlara dokunmayı sağlayan hiçbir şey yok. Bilimin ürettiği hiçbir şey yok desek daha doğru olur. Bu yüzden bilimsel olarak kanıtlanamaz. Ancak İslam inancına göre kanıtlanmıştır. Hz. Muhammed (S.A.V) insanlara ve cinlere gönderilmiştir. Ayrıca yeterli bilgiye sahip olursanız bizzat deneyerek kendileriyle iletişime geçebilirsiniz. Bununla uğraşmayacağınızı bilsem de yapmamanız konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı