Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mayıs 2021 #41 Dino Ortolani dedi: @Ashes bu kadar ciddi bir şeyi niye buraya açtın ki konu olarak onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilen cidden ilgilenen var mıdır diye. Boyle cahil cahil dalga geçen olacağını bilsem keşke. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Dino Ortolani dedi: @Ashes bu kadar ciddi bir şeyi niye buraya açtın ki konu olarak onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilen cidden ilgilenen var mıdır diye. Boyle cahil cahil dalga geçen olacağını bilsem keşke.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #42 Ashes dedi: İnanmıyorsan böyle konuşmaya hakkın bilmiyorsan inanmiyorsan konuşma. Genişletmek için tıkla... Ya ben kimlerin arasına düştüm. Şaka mısınız siz.
Ashes dedi: İnanmıyorsan böyle konuşmaya hakkın bilmiyorsan inanmiyorsan konuşma. Genişletmek için tıkla... Ya ben kimlerin arasına düştüm. Şaka mısınız siz.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.240 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #43 Xcylde dedi: Hocam ben 20 yaşındayım 50 yıllık büyücüyüm aynı zamanda(!). Genişletmek için tıkla... Hocam siz susurluk köyü ünlü hocası Xcylde hazretleri değil misiniz? Sizin adınız 90 köyden duyulmuştur. Saygılar hürmetler. Kavurma ile cin çıkarma ayinlerinizi takip ediyorum.
Xcylde dedi: Hocam ben 20 yaşındayım 50 yıllık büyücüyüm aynı zamanda(!). Genişletmek için tıkla... Hocam siz susurluk köyü ünlü hocası Xcylde hazretleri değil misiniz? Sizin adınız 90 köyden duyulmuştur. Saygılar hürmetler. Kavurma ile cin çıkarma ayinlerinizi takip ediyorum.
L Liberal Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 67 Yer 🐬 23 Mayıs 2021 #44 Bizim eve gel, seni cinlerle konuştururum. Saatliği 30+1 lira. Son düzenleme: 23 Mayıs 2021
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #45 Konu birazdan kilitlenir zaten.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #46 Nova prospekt mi ne saçma sapan YouTube videoları mahvetti milleti.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mayıs 2021 #47 Smaug8 dedi: Nova prospekt mi ne saçma sapan YouTube videoları mahvetti milleti. Genişletmek için tıkla... Kur'an okudun mu? Okumayı dene. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Smaug8 dedi: Nova prospekt mi ne saçma sapan YouTube videoları mahvetti milleti. Genişletmek için tıkla... Kur'an okudun mu? Okumayı dene.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #48 Ashes dedi: Kur'an okudun mu? Okumayı dene. Genişletmek için tıkla... Ya sus ne anlatıyorsunuz siz.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #49 Smaug8 dedi: Nova prospekt mi ne saçma sapan YouTube videoları mahvetti milleti. Genişletmek için tıkla... Evet dostum nereden bildin siren kafa kankam aynı zamanda bacım. Bugün birlikte Çin'lerle ödev yaparak rövaşata çekeceğiz.
Smaug8 dedi: Nova prospekt mi ne saçma sapan YouTube videoları mahvetti milleti. Genişletmek için tıkla... Evet dostum nereden bildin siren kafa kankam aynı zamanda bacım. Bugün birlikte Çin'lerle ödev yaparak rövaşata çekeceğiz.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #50 Ashes dedi: Hocam bilen cidden ilgilenen var mıdır diye. Boyle cahil cahil dalga geçen olacağını bilsem keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam bir insan bana da desene cin'lerle konuşuyorum falan ya kırık olduğunu düşünürüm ya da troll insanlar da normal bir tepki veriyorlar. Ve burası forum yani tabii ki işin dalgasına vuracak insan çıkar gerçekçiliğinden emin değil çünkü. Bence bilen bir hoca ya danışın derim. Ama her hoca da değil tabii ki.
Ashes dedi: Hocam bilen cidden ilgilenen var mıdır diye. Boyle cahil cahil dalga geçen olacağını bilsem keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam bir insan bana da desene cin'lerle konuşuyorum falan ya kırık olduğunu düşünürüm ya da troll insanlar da normal bir tepki veriyorlar. Ve burası forum yani tabii ki işin dalgasına vuracak insan çıkar gerçekçiliğinden emin değil çünkü. Bence bilen bir hoca ya danışın derim. Ama her hoca da değil tabii ki.