Cinlerle konuşmak günah mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü veya kötü niyetle konuşmaya çalışırsan günahtır. @Onur 2604'ünde dediği gibi onlarla uğraşma kötü şeyler olabilir. Ve benim bildiğim kadarıyla büyük bir ilim sahibi olup onların alemine geçebilirsen onlarla konuşabilirsin.
Huddam hocalar geçiyor bir sürü video ve yazı gördüm.O aleme geçince orada kalıp bir daha donememe şansımız varmiş.Ben başka bir yolu var mı onu merak ediyorum.

Çin be naabarsın nasılsın iyi misin keyfin yerinde mi diye sorarsan sıkıntı yok sorabilirsin. Ama gidip te hayırsız işler isteme.

Bu konuyu bayağıdır araştırıyorum. Ama kesin bir şey bulamadim en sonunda hocaya gideceğim. Cin'lerle bir yol ile konuşmak (büyü falan değil) günah mı veya mümkün mü?
Cinlerle neden konuşmak istiyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huddam hocalar geçiyor bir sürü video ve yazı gördüm.O aleme geçince orada kalıp bir daha donememe şansımız varmiş.Ben başka bir yolu var mı onu merak ediyorum.
Sözde hüddam hocaların videolarına ve yazılarına inanma. Bu işi cidden yapanlar videoya çekip sosyal medyaya veya internete koymaz. Ve evet onların alemine girersen orada hapsolabilirsin. Başka türlü konuşma şansın benim bildiğim yok. Büyü ve özel tılsımlar ilede çok küçükte olsa konuşmak için bir şansın vardır.

Başına çok ama çok kötü şeyler gelebilir, bence sakın öyle bir şey yapma. Hayatının diğer yarısını korkuyla geçirebilirsin. Onlarla uğraşmazsan onlarda seninle uğraşmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde hüddam hocaların videolarına ve yazılarına inanma. Bu işi cidden yapanlar videoya çekip sosyal medyaya veya internete koymaz. Ve evet onların alemine girersen orada hapsolabilirsin. Başka türlü konuşma şansın benim bildiğim yok. Büyü ve özel tılsımlar ilede çok küçükte olsa konuşmak için bir şansın vardır.
Büyü ve tilsimlari yapmak çok büyük bir günah ve musallat oluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı