Çinli doktor itiraf etti "koronavirüs laboratuvarda üretildi"

Çin'li doktor itiraf etti: "Koronavirüs laboratuvarda üretildi."
Doktor dr. Li meng yan dünyayı sarsacak raporu yayınladı, korona virüs insan yapımı dedikten sonra Amerika’ya kaçmak zorunda kaldı.

Kaynak; Tıkla

Bizim fen hocasıda öyle düşünüyordu :D. Bir virüs bu kadar uzun sürüyorsa laboratuvar ortamında insanlar tarafından yapılmıştır diyordu. Bu haber gercek mi bilemem.
 
O zaman okumayabilirsin biz burada bu konuyla ilgili düşüncelerimizi söylüyoruz.
Bakın, halen bu yaptıklarınızın gerçekten nelere yol açtığını kavrayamıyorsunuz.

Kolektif cehaletin tüm uygarlığa nasıl büyük bir zarar verdiğini son birkaç on yıldır zaten gözlemleyebiliyoruz. Son 4-5 senelik dönemde ise artık bambaşka boyutlara ulaştı bu durum.

Konunun açılma şekli ve kullanılan dil dahi tek başına, okuyup araştırmayan herhangi bir insanı saçma sapan safsatalara daha da çok inandırabilir.

Şu anda bir virüs var. Pandemi seviyesinde yayılmış ve tehlikeli durumunda. Ve insanlar cehaletleri ve küstahlıkları yüzünden en basit önlemleri dahi almayarak ısrarla bu pandeminin devam etmesine sebep oluyorlar.

Bu virüsün aşısı bulundu. Toplumsal bağışıklık oluşmasının tek bir yolu var, bu da genel aşılama ve bir süre tecrit.

Fakat bugün, ülke nüfusunun sadece %28'i aşı olacağını söylüyor (en güncel anket sonucu). Bu saçma durumun tek sebebi, cehalet. Çünkü cahil insanlar, aşı ile kendilerine mikroçip takılacağını veya DNA ları ile oynanacağını düşünüyorlar.

Bu paylaştığınız haber, daha önce defalarca yanlışlığı kanıtlanmış bir safsata. Çinli doktorun "itirafı" diye paylaştığınız şey, bu kişinin, henüz hakem onayından dahi geçmemiş, sadece bir internet sitesinde yayınlanmış bir çalışması. Yayınladığı dönemde çalıştığı Hong Kong'da bulunan üniversite dahi, bu kişinin yaptığını iddia ettiği çalışmaların ve testlerin kendi üniversitelerinde yapılmadığını açıklamış durumda.

En iyimser şekilde, bir komplo teorisi olarak tanımlanabilecek bir şeyi, empirik olarak gözlemlenmiş, bilimsel yöntemlerle geliştirilmiş bir çalışma gibi sunuyorsunuz insanlara.

Sadece şu başlığı okuyan bir kişiyi etkileyerek, başlıkta yazanları dahi okumadan kendi kafasında kurduğu komplo teorilerini güçlendirip, aşı olmayı veya maske takmayı reddedip, pandeminin kontrol altına alınmasının daha da zorlaştırılmasına sebep olabileceğinizi kavrayamıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı