U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #1 Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi?
Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi?
Çözüm Bayram Tempest 28 Ağustos 2024 Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti.
Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 28 Ağustos 2024 #2 Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Linux'da exe vay. Artı 0 Eksi
Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Linux'da exe vay.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.979 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti. Artı 0 Eksi Çözüm
Umut198 dedi: Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi? Genişletmek için tıkla... Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti.
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #4 613366 dedi: Linux'da exe vay. Genişletmek için tıkla... Ağız alışkanlığı hocam=D. Bayram Tempest dedi: Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet exe demem saçma oldu ama yenl Linux'a geçtim=D. Artı 0 Eksi
613366 dedi: Linux'da exe vay. Genişletmek için tıkla... Ağız alışkanlığı hocam=D. Bayram Tempest dedi: Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı. Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet exe demem saçma oldu ama yenl Linux'a geçtim=D.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 28 Ağustos 2024 #5 Bayram Tempest dedi: Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arka plan hizmeti. Açık kalmalı. Not: EXE değil bu arada hocam. Linux arka plan hizmeti. Genişletmek için tıkla... Dedim bende exe nereden çıktı Açık kalması gerek bir uygulama exe diyence Windows tarafına döndüm. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arka plan hizmeti. Açık kalmalı. Not: EXE değil bu arada hocam. Linux arka plan hizmeti. Genişletmek için tıkla... Dedim bende exe nereden çıktı Açık kalması gerek bir uygulama exe diyence Windows tarafına döndüm.
KS KS U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #6 613366 dedi: Dedim bende EXE nereden çıktı Açık kalması gerek bir uygulama EXE diyence Windows tarafına döndüm. Genişletmek için tıkla... Benim de kafam ara sıra Windows!a gidiyor =D. Artı 0 Eksi
613366 dedi: Dedim bende EXE nereden çıktı Açık kalması gerek bir uygulama EXE diyence Windows tarafına döndüm. Genişletmek için tıkla... Benim de kafam ara sıra Windows!a gidiyor =D.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 28 Ağustos 2024 #7 Umut198 dedi: Benim de kafam ara sıra Windows! A gidiyor =D. Genişletmek için tıkla... Ben Windows bilmiyorum hocam siz EXE yazınca kafam karıştı minte nasıl exe olur diye. Artı 0 Eksi
Umut198 dedi: Benim de kafam ara sıra Windows! A gidiyor =D. Genişletmek için tıkla... Ben Windows bilmiyorum hocam siz EXE yazınca kafam karıştı minte nasıl exe olur diye.