Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı.Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi?
Linux'da exe vay.Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi?
Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı.Merhaba bu EXE'yi görev yöneticimde buldum ve internetten baktığımda tam bir şey bulamadım. Bu bir sistem bileşeni mi?
Ağız alışkanlığı hocam=D.Linux'da exe vay.
Teşekkür ederim, evet exe demem saçma oldu ama yenl Linux'a geçtim=D.Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arkaplan hizmeti. Açık kalmalı.
Not: Exe değil bu arada hocam. Linux arkaplan hizmeti.
Cinnamon çöktüğünde veya hata verdiğinde Cinnamon masaüstünü ve dosya programı Nemo'yu yeniden başlatan bir arka plan hizmeti. Açık kalmalı.
Not: EXE değil bu arada hocam. Linux arka plan hizmeti.
Benim de kafam ara sıra Windows!a gidiyor =D.Dedim bende EXE nereden çıktıAçık kalması gerek bir uygulama EXE diyence Windows tarafına döndüm.
Benim de kafam ara sıra Windows! A gidiyor =D.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.