Çözüldü Cinnamon Masaüstü Komorebi Silinince Gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

509918

Hectopat
Makaleler
1
Şu Komoberi denilen zımbırtıyı sildim (İsme bak kamikaze gibi.) ama masaüstü kayboldu. Hiçbir simge gözükmüyor. Sağ tık zaten bozuk. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun gelişimi şu şekildedir. Nemo-desktop, Cinnamon'da masaüstünü yöneten bir öge ve Nemo dosya yöneticisinin bir parçası. Sonradan kurduğun ve çalıştırdığın uygulama, masaüstünü yönetmek için otomatik olarak nemo-desktop ögesini kapatmış. Ardından kurduğun uygulamayı elle kapatınca, masaüstünü yönetecek bir öge kalmamış. nemo-desktop komutuyla ögeyi etkinleştirince yeniden masaüstü yönetimini elde etmiş oldun.
Sorun gelişimi şu şekildedir. Nemo-desktop, Cinnamon'da masaüstünü yöneten bir öge ve Nemo dosya yöneticisinin bir parçası. Sonradan kurduğun ve çalıştırdığın uygulama, masaüstünü yönetmek için otomatik olarak nemo-desktop ögesini kapatmış. Ardından kurduğun uygulamayı elle kapatınca, masaüstünü yönetecek bir öge kalmamış. nemo-desktop komutuyla ögeyi etkinleştirince yeniden masaüstü yönetimini elde etmiş oldun.

Çözüm
Hocam saolun bende bilgilenmiş oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı