Çözüldü Cinnamon Masaüstü Komorebi Silinince Gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

509918

Hectopat
Makaleler
1
Şu Komoberi denilen zımbırtıyı sildim (İsme bak kamikaze gibi.) ama masaüstü kayboldu. Hiçbir simge gözükmüyor. Sağ tık zaten bozuk. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun gelişimi şu şekildedir. Nemo-desktop, Cinnamon'da masaüstünü yöneten bir öge ve Nemo dosya yöneticisinin bir parçası. Sonradan kurduğun ve çalıştırdığın uygulama, masaüstünü yönetmek için otomatik olarak nemo-desktop ögesini kapatmış. Ardından kurduğun uygulamayı elle kapatınca, masaüstünü yönetecek bir öge kalmamış. nemo-desktop komutuyla ögeyi etkinleştirince yeniden masaüstü yönetimini elde etmiş oldun.
Sorun gelişimi şu şekildedir. Nemo-desktop, Cinnamon'da masaüstünü yöneten bir öge ve Nemo dosya yöneticisinin bir parçası. Sonradan kurduğun ve çalıştırdığın uygulama, masaüstünü yönetmek için otomatik olarak nemo-desktop ögesini kapatmış. Ardından kurduğun uygulamayı elle kapatınca, masaüstünü yönetecek bir öge kalmamış. nemo-desktop komutuyla ögeyi etkinleştirince yeniden masaüstü yönetimini elde etmiş oldun.

Çözüm
Hocam saolun bende bilgilenmiş oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…