Cins kedi et yer mi?

Yani ben baktığım sokak kedisine her et götürdüğümde şapır şupur yiyor 3 senedir de bakıyorum hiç sorun yaşamadı.

21 yıl yaşayan kedi var sence yiyor diye ömrü onun kadar uzun mu olacak dostum tecrübeyle sabit diyorum 2 kedi bakıyorum birisine insan yemeğide verdik 1.5 yılında karaciğer iflası safra kesesiyle ilgili bir sorun derisi sarıya döndü 2021 Ekim de 3-4K falan harcadık.

Sokak kedisi de olsa kedi insan yemeği yemez kendi kedim bu yüzden karaciğer iflasından döndü kedi mamasına alıştır başka bir şey yedirme.

Sokaktaki kediler 7/24 mama mı bulabiliyor? Ortak yenilebilen çok şey var kediler sadece mama yemeye evrimleşmedi daha.

Sokaktaki kediler 7/24 mama mı bulabiliyor? Ortak yenilebilen çok şey var kediler sadece mama yemeye evrimleşmedi daha.

Tamam kardeşim sen kedi sahiplen neyi yiyorsa onu ver inançlı biriysen vebaliyle yaşayabilecek misin merak ediyorum.

Sorunların mı var dostum diğer yazdıklarımı da okuyup cevap yaz açıklamasını yaptım.

Bu nasıl bir uslüp? Veteriner gibi geldin et vermeyin falan demişsin bilgilisindir diye soru sorduk alt tarafı. Ya adamakıllı cevap yaz ya da hiç yazma kardeşim.

Bu nasıl bir uslüp? Veteriner gibi geldin et vermeyin falan demişsin bilgilisindir diye soru sorduk alt tarafı. Ya adamakıllı cevap yaz ya da hiç yazma kardeşim.

Başta senin üslubun düzgün mü cümleye hacı diyerek laubali bir şekilde girip bir de doğru gibi ben veriyorum demen verdiğin örnek de çok saçma kendim sokak kedileri + 2 ev kedisine bakan biriyim.

6 yaşında kedim var gayet sağlıklı kendisi. Bu hayvanlar yüzyıllardır mama mı yiyorda başka bir şey verince ölecekler?

Doğru beslenme diye bir şey var istersen Instagram'dan görüntülerini atarım insan yemeği yüzünden hastalanan kedimin durumunu şu an sağlıklı ama 2021 Ekim de ölümden döndü benim burada yazdığım hiçbir bilgi kulaktan duyma bilgi değil veterinerimden aldığım bilgiler + tecrübelerim.

İnsan gibi beslenmeden kastın ne onu çözemedim sen ne verdin bu kediye? Tavuk ve balık verdiysen ve tazeyse onlardan zarar gelceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…