Selamlar. Şimdi uyuyacağım ama uyumaktan korkuyorum. En küçük cinsel içerikli bir film/dizi izlesem geceleyin rüyamda abuk subuk sayıklıyorum galiba. Kız kardeşimle aynı odada kalıyoruz. Dalga geçiyor. Bu kaçıncı kez başıma geldi. Ne yapabilirim? Hafıza temizlemek mantıklı olur mu? Zihnimi nasıl arındırabilirim? Her türlü öneriye açığım.
Yatakta uzanırken aklından göreceğin rüyayı geçir defalarca. Veya bir konu üzerine odaklan. Ben böyle yaptığımda çoğu zaman düşündüğüm şeyleri rüyamda görüyorum. Görmek isteyenleri anlarım da,
istemeyen ilk kez görüyorum.
Yani o noktada senin kendi kendini kontrol etmen gerekir. Zihnini dolduracak başka işler yapmak ya da zihnini boşaltacak rutinler edinmek işe yarayabilir.
Ne diyebilirim ki başka, beynine AdBlock kur mu diyelim?
Selamlar. Şimdi uyuyacağım ama uyumaktan korkuyorum. En küçük cinsel içerikli bir film/dizi izlesem geceleyin rüyamda abuk subuk sayıklıyorum galiba. Kız kardeşimle aynı odada kalıyoruz. Dalga geçiyor. Bu kaçıncı kez başıma geldi. Ne yapabilirim? Hafıza temizlemek mantıklı olur mu? Zihnimi nasıl arındırabilirim? Her türlü öneriye açığım.