Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Dediğim şey tam olarak bu, arkadaşın dediği gibi kendini yor. Spor yap, çalışmıyorsan çalış. (Çalıştan kastım: Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa ders çalış okumuyorsan yeni bir dil öğrenmeye bak kendine katabileceğin bir sürü şey var, müzik aleti çalmayı öğren vs. kafanı meşgul et.)
Seneye sınava gireceğim için sıkı bir şekilde ders çalışıyorum. İngilizce'de telaffuzlarımı geliştirmeye çalışıyorum. Yeni bir müzik aleti çalmayı öğrenmeyi hedefliyorum, bir tane yetersiz kalıyor. Boş vakitlerimde de foruma girerim, ne var ne yok bakarım. Ama fiziksel bir biçimde uzun zamandır yorulduğumu hatırlamıyorum. Spora başlamalıyım o zaman ama çok da vakit ayıramıyorum. Hedeflerimi yüksek tutuyorum, bu nedenle daha çok ders çalışmam gerekiyor.
Hocam ne kadar sevmeseniz de yatmadan önce yapın o işi(👋🏻) ,bunu bir deneyin yine olmazsa bu taktik tutmadı diyip başka taktiklere geçin ne diyeyim.Gece sayıklamasanız sıkıntı yok aslında sabah duş alabilirsiniz fakat sayıklıyormuşsunuz :).Aslında yatmadan önce bir spor yapsanız düzelir belki.
Arkadaşların dediklerinden azar azar uygulamaya karar verdim. Meditasyona başladım bugün, kafamı daha da rahatlatmam gerek. Bu gece çok bir sıkıntım olmadı açıkçası, burada yazılanlar kafamı rahattlattı da diyebilirim. Galiba kafama çok takıyorum bu tarz şeyleri. Neyse arkadaşlar sağolun, yakın zamanda atlatacağımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cevap yazmak için yazdığın çok belli oluyor. Ne yani, yabancı dizi/film de mi izlemeyeyim?
Uzun uzun yazmayı cevap sanıyorsanız birşey demiyorum. İzlemeyin işte kısaca. Ben 3 aydır izlemiyorum. Aklıma da almıyorum. Hiç öyle rüyalarda görmüyorum. Eğer izlemeden duramıyorsanız yatmadan mastürbasyon yapın. Burada da açılacak bir konu değil ki bu.

Uzun uzun yazmayı cevap sanıyorsanız birşey demiyorum. İzlemeyin işte kısaca. Ben 3 aydır izlemiyorum. Aklıma da almıyorum. Hiç öyle rüyalarda görmüyorum. Eğer izlemeden duramıyorsanız yatmadan mastürbasyon yapın. Burada da açılacak bir konu değil ki bu.
Sadece tavsiye istedim ve mantıklı bulduğum önerileri uygulamaya koyuldum. Ayrıca yasak bir konu da açmadım. Konu dışı kategorisi buna benzer çok gerekli görülmeyen konular için var. 😁

Selamlar. Şimdi uyuyacağım ama uyumaktan korkuyorum. En küçük cinsel içerikli bir film/dizi izlesem geceleyin rüyamda abuk subuk sayıklıyorum galiba. Kız kardeşimle aynı oda da kalıyoruz. Dalga geçiyor. Bu kaçıncı kez başıma geldi. Ne yapabilirim? Hafıza temizlemek mantıklı olur mu? Zihnimi nasıl arındırabilirim? Her türlü öneriye açığım.

Kanka ben de sevdiğim kızı rüyamda görmek için barış abimin verdiği bir taktiği yapmıştım, harbiden de bayağı 1 hafta falan Full rüyamda o kızı gördüm, sende bunu bir dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Kanka ben de sevdiğim kızı rüyamda görmek için barış abimin verdiği bir taktiği yapmıştım, harbiden de bayağı 1 hafta falan Full rüyamda o kızı gördüm, sende bunu bir dene.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Sağol bu öneri için. Bekle beni çikolata şelaleleri, şekerden kaydıraklar! 😋😄

Arkadaşlar 14 yaşında bir erkek çocuğuyum ve herkes gibi ergenliğe gireceğim veya girdim. İşte size bu çelişki bende neden var bunu anlatayım. Ergenliğe girdiğimi düşünüyorum çünkü belli yerler de bir şeyler meydana geldi. Girmediğimi düşünüyorum hala o rüyayı görmedim(anladınız). Ama ya gördüysem? Belki kalktığımda ıslaklık hissetmeyip öyle devam ettim, korkuyorum. Bana bahsedin arkadaşlar. Ve de 2.sorum o iş olduktan sonra abdest alınmazsa ne olur? Bende de bu durum var yardımcı olun.
Bir şey olmaz namaz kılamazsın ve dolayısıyla namazı terk etmiş sayılırsın olay o. Abdest de normal değil gusül olacak (hoş bunu da biliyorsundur çok saçma oldu ama ne olur ne olmaz).

Bir şey olmaz namaz kılamazsın ve dolayısıyla namazı terk etmiş sayılırsın olay o. Abdest de normal değil gusül olacak (hoş bunu da biliyorsundur çok saçma oldu ama ne olur ne olmaz).

aga ergenliğe ilk girdiğinde ilk bi her şey anlamsız geliyor falanda ileri ki zamanlarda neredeyse hiçbir şeyi dert etmiyorsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı