Seneye sınava gireceğim için sıkı bir şekilde ders çalışıyorum. İngilizce'de telaffuzlarımı geliştirmeye çalışıyorum. Yeni bir müzik aleti çalmayı öğrenmeyi hedefliyorum, bir tane yetersiz kalıyor. Boş vakitlerimde de foruma girerim, ne var ne yok bakarım. Ama fiziksel bir biçimde uzun zamandır yorulduğumu hatırlamıyorum. Spora başlamalıyım o zaman ama çok da vakit ayıramıyorum. Hedeflerimi yüksek tutuyorum, bu nedenle daha çok ders çalışmam gerekiyor.Dediğim şey tam olarak bu, arkadaşın dediği gibi kendini yor. Spor yap, çalışmıyorsan çalış. (Çalıştan kastım: Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa ders çalış okumuyorsan yeni bir dil öğrenmeye bak kendine katabileceğin bir sürü şey var, müzik aleti çalmayı öğren vs. kafanı meşgul et.)
Arkadaşların dediklerinden azar azar uygulamaya karar verdim. Meditasyona başladım bugün, kafamı daha da rahatlatmam gerek. Bu gece çok bir sıkıntım olmadı açıkçası, burada yazılanlar kafamı rahattlattı da diyebilirim. Galiba kafama çok takıyorum bu tarz şeyleri. Neyse arkadaşlar sağolun, yakın zamanda atlatacağımı düşünüyorum.Hocam ne kadar sevmeseniz de yatmadan önce yapın o işi() ,bunu bir deneyin yine olmazsa bu taktik tutmadı diyip başka taktiklere geçin ne diyeyim.Gece sayıklamasanız sıkıntı yok aslında sabah duş alabilirsiniz fakat sayıklıyormuşsunuz
.Aslında yatmadan önce bir spor yapsanız düzelir belki.
Son düzenleme: