Cinsel isteksizlik neden olabilir?

Hocam durum nedir? 18 yaşındayım aynı belirtiler bende de var bu hafta testosteron testi yaptıracağım.

Yaşım itibariyle(31) konuya bi açıklık getiriyim.
Erkekte cinsel isteksizliğin ve sertleşme problemlerinin başında stres yatar. kafaya bazı şeyleri çok takacak yaştasın. bu aslında yaşla da pek alakalı değil ama neyse. genel olarak durum bu şekildedir. Geçtiğimiz 3-4 aydır ben de aynı şeyleri yaşadım. Gönül işleri ve çalıştığım stresi derken biraz biraz içimize döndük. Yavaş yavaş toparlıyorum. Havaların ısınmasıyla kendimi attım dışarı. Spora da yazıldım. 2 aydır düzenli spor yapıyorum, vücut da şekillenince iyi hissetmeye başladım. Mental olarak daha iyiyim. Şimdi bu seni korkutmasın 31 yaşındaki adamla aynı sıkıntıyı çekiyorum diye. Kafayı bir şekilde dağıtmak lazım.
Yürüyüş veya koşu
Spor
Futbol, basketbol artık neyi seviyorsan
Evde kalma kesinlikle. bir şekilde kendini sokağa at tabii sorumlulukların varsa yerine getirdikten sonra
Son olarak beslenmene dikkat et.

Yaz ayında karpuzu çok tüketin. Doğal arjinin kaynağıdır.

Hocam bütün değerler normal. Fizyolojik bir problem yok. Sanırsam psikoloji veya psikiyatriye gitmem gerekiyor. Siz gittiniz mi?

Hocam kan testi mi verdiniz sadece ben öyle yaptım o yüzden soruyorum. Hayır psikiyatriye gitmedim. Sorununuz düzeldi mi bende aynı.

Hocam kan testi mi verdiniz sadece ben öyle yaptım o yüzden soruyorum. Hayır psikiyatriye gitmedim. Sorununuz düzeldi mi bende aynı.

Yaptırdığım hocam kan testlerini. Testosteron 530 civarı çıktı diğer değerler de normal. Sorun devam ediyor herhalde psikolojik bir durum.

Yaptırdığım hocam kan testlerini. Testosteron 530 civarı çıktı diğer değerler de normal. Sorun devam ediyor herhalde psikolojik bir durum.

Değerlerimiz normal hocam bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ama aylardır düzelmedi nasıl bir psikolojiyse. Zamana bıraktım ben bakalım. Psikiyatriyle uğraşmak istemiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…