Hormonsuz değilse böyle bir olay yaşanmaz merak etmeyin.![]()
Damat kürü lazım düz duvara tırmandırtan cinsten.
Hormonsuz değilse böyle bir olay yaşanmaz merak etmeyin.![]()
Ya da gergedan atcak, keçi boynuzu, mesir macunu yicek. Benzini fullicek.Damat kürü lazım düz duvara tırmandırtan cinsten.
Öncelikle zaten üroloji bölümüne gittim, bunu belirteyim; gitmesem konu açmaz, doktora giderdim. Hormon testi yapıldı, normal olduğunu söyledi (testosteron 630, prolaktin 7). Fakat benim şikayetim hâlâ devam ediyor. Canım hiç mastürbasyon yapmak istemiyor, +18 görseller bile benim libidomu artırmıyor. Yaparken de zevk almıyorum, sadece son 2 saniyesinde alıyorum. Bu sorunlar 4-5 aydır var. Doktor, geçmezse psikiyatriye gidersin dedi ama gitmek istemiyorum böyle bir sebepten dolayı. Canımı sıkan bir durum, neden olabilir? (yaş 19)
Hocam durum nedir? 18 yaşındayım aynı belirtiler bende de var bu hafta testosteron testi yaptıracağım.
Hocam bütün değerler normal. Fizyolojik bir problem yok. Sanırsam psikoloji veya psikiyatriye gitmem gerekiyor. Siz gittiniz mi?Yaptırdınız mı hocam, sonuçlar nasıl, şu an durumunuz nasıl? Bende aynı.
Hocam bütün değerler normal. Fizyolojik bir problem yok. Sanırsam psikoloji veya psikiyatriye gitmem gerekiyor. Siz gittiniz mi?
Hocam kan testi mi verdiniz sadece ben öyle yaptım o yüzden soruyorum. Hayır psikiyatriye gitmedim. Sorununuz düzeldi mi bende aynı.
Yaptırdığım hocam kan testlerini. Testosteron 530 civarı çıktı diğer değerler de normal. Sorun devam ediyor herhalde psikolojik bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.