zweigo Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 215 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #181 gregor cemsa dedi: Hayret bilinçli bir soru sorabildin sonunda! Ben cinselliği daha ön planda tutuyorum. Cinsellikte ilk amaç karşındaki doyuma ulaştırmaktır, sekste ise kendini. Genişletmek için tıkla... Hiç ve katiyen ve tamamen alakası yok saçmalığın daniskası...
gregor cemsa dedi: Hayret bilinçli bir soru sorabildin sonunda! Ben cinselliği daha ön planda tutuyorum. Cinsellikte ilk amaç karşındaki doyuma ulaştırmaktır, sekste ise kendini. Genişletmek için tıkla... Hiç ve katiyen ve tamamen alakası yok saçmalığın daniskası...
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #182 zweigo dedi: Hiç ve katiyen ve tamamen alakası yok saçmalığın daniskası... Genişletmek için tıkla... Zeka seviyen anlamaya yetmiyor. O yüzden saçma geliyor sana. Üzüldüm adına!
zweigo dedi: Hiç ve katiyen ve tamamen alakası yok saçmalığın daniskası... Genişletmek için tıkla... Zeka seviyen anlamaya yetmiyor. O yüzden saçma geliyor sana. Üzüldüm adına!
zweigo Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 215 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #183 gregor cemsa dedi: Zeka seviyen anlamaya yetmiyor. O yüzden saçma geliyor sana. Üzüldüm adına! Genişletmek için tıkla... Tamam sıktı geç
gregor cemsa dedi: Zeka seviyen anlamaya yetmiyor. O yüzden saçma geliyor sana. Üzüldüm adına! Genişletmek için tıkla... Tamam sıktı geç
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 887 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 1 Şubat 2022 #184 Özdeşleştiğim yönelim ne demek?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #185 zweigo dedi: Tamam sıktı geç Genişletmek için tıkla... Yallah Kitabistana. İnsanların düşüncelerine saçma deyip, sonra da saygı beklemeyin.
zweigo dedi: Tamam sıktı geç Genişletmek için tıkla... Yallah Kitabistana. İnsanların düşüncelerine saçma deyip, sonra da saygı beklemeyin.
zweigo Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 215 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #186 gregor cemsa dedi: Yallah Kitabistana. Genişletmek için tıkla... Seninle tartışanlara kainat yardım etsin. Çok cringe gerçekten.
gregor cemsa dedi: Yallah Kitabistana. Genişletmek için tıkla... Seninle tartışanlara kainat yardım etsin. Çok cringe gerçekten.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #187 zweigo dedi: Seninle tartışanlara kainat yardım etsin. Çok cringe gerçekten. Genişletmek için tıkla... İnsan önce saygılı olmayı öğrenmeli. Başka fikirlere saçma deyip benden Polyanna olmamı beklemeyin.
zweigo dedi: Seninle tartışanlara kainat yardım etsin. Çok cringe gerçekten. Genişletmek için tıkla... İnsan önce saygılı olmayı öğrenmeli. Başka fikirlere saçma deyip benden Polyanna olmamı beklemeyin.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 887 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 1 Şubat 2022 #188 Cinsel Yönelim Testi Bu test cinsel yöneliminizi belirleyecektir. www.idrlabs.com
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 1 Şubat 2022 #189 gregor cemsa dedi: Bilinç düzeyi yükseldiğinde, bilinçsiz davranışları bastırabilirsin. Küçük İskender der ki : ''Kitap okuyanın kamışı daha az kalkar'' Genişletmek için tıkla... Neden küçük İskender dendiğini şimdi anladım. Bahanesi kitap olmuş.
gregor cemsa dedi: Bilinç düzeyi yükseldiğinde, bilinçsiz davranışları bastırabilirsin. Küçük İskender der ki : ''Kitap okuyanın kamışı daha az kalkar'' Genişletmek için tıkla... Neden küçük İskender dendiğini şimdi anladım. Bahanesi kitap olmuş.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #190 Re Malaka dedi: Neden küçük İskender dendiğini şimdi anladım. Bahanesi kitap olmuş. Genişletmek için tıkla... O açıdan bakmadım. Belki de bakmak lazım. Farklı bir perspektif. MUHAMMEDALİ66 dedi: Özdeşleştiğim yönelim ne demek? Genişletmek için tıkla... Şaşırtmalı soru. Kadın seçersen kesin eşcinsel çıkarsın. Son düzenleme: 1 Şubat 2022
Re Malaka dedi: Neden küçük İskender dendiğini şimdi anladım. Bahanesi kitap olmuş. Genişletmek için tıkla... O açıdan bakmadım. Belki de bakmak lazım. Farklı bir perspektif. MUHAMMEDALİ66 dedi: Özdeşleştiğim yönelim ne demek? Genişletmek için tıkla... Şaşırtmalı soru. Kadın seçersen kesin eşcinsel çıkarsın.