Cinsel Yönelim Testi

Ben bir şey istemiyorum ki senden? Ayrıca benim söylediklerim bu yazdıklarından da farklı.
Sanırım yine anlamadın demek istediğimi? Ben sana insanların ilkel yanlarından bahsetmiyorum. İçinde yaşadığımız sistemin iyi olduğunu da anlatmadım? Bahsettiğim şey cinsellik ve sex'in farklı şeyler olduğu. Ve vurguladığım şey de bilinç düzeyi yükselmemiş ama eline lüks eşyalar verilmiş insanın bilinçsizce yaptığı saçmalıklar.
Sen kalkmış bambaşka şeylerden bahsediyorsun. Bu söylediklerin Anarşizmin konusu.
Oha anarşizm mi o nereden çıktı.

Yanlışlıkla sana cevap yazdım pardon.
Evet Anarşizm içinde o dediklerin çokça tartışılır. ☺️
''Kitap okuyan insanlar bilinçlenir, bilinçlenen insan da hayatta seksten daha önemli şeyler olduğunu anlar.'' buna ithafen yazmıştım. Anarşizm falan hiç alakası yok sen uçuyon bayağı. Zaten bu saatte ya kafayı çeker insan ya da böyle uykusuz uykusuz...

''Kitap okuyan insanlar bilinçlenir, bilinçlenen insan da hayatta seksten daha önemli şeyler olduğunu anlar.'' buna ithafen yazmıştım. Anarşizm falan hiç alakası yok..
Bence sen farkında değilsin tam bilinçlenme olmamış sende.
Biraz okusan araştırsan Anarşizmi.
Anlarsın. Anarşizmle çok ilgisi var. Ya benim cümlemde değil senin yazdıklarında var? Bu saatte ya kafayı çekiyorsun ya da elle...🤣
Beni sorarsan müzik dinliyorum çay içiyorum.

Bence sen farkında değilsin tam bilinçlenme olmamış sende.
Biraz okusan araştırsan Anarşizmi.
Anlarsın. Anarşizmle çok ilgisi var. Ya benim cümlemde değil senin yazdıklarında var? Bu saatte ya kafayı çekiyorsun ya da elle...🤣
Beni sorarsan müzik dinliyorum çay içiyorum.
Sen diyorsun ki insan kitap okuyor çok zeki oluyor ve cinsellikten uzaklaşarak mantıklı olanı yapıyor. Ben de diyorum ki cinsellikten uzaklaşmanın mantıklı falan bir yanı yok, doğanın kanunu hepimiz zevk alırız böyle şeylerden çünkü biz de hayvanız, dünya böyle döner diyorum. 100 IQ'un var, şempanzeden iki gömlek üstünsün diye kendini bir şey sanma diyorum. Sen diyorsun ki bu anarşizm.

%96'mı? 😳

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-01-03-20-17-39_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-02-01-03-20-17-39_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 44
Sen diyorsun ki insan kitap okuyor çok zeki oluyor ve cinsellikten uzaklaşarak mantıklı olanı yapıyor. Ben de diyorum ki cinsellikten uzaklaşmanın mantıklı falan bir yanı yok, doğanın kanunu hepimiz zevk alırız böyle şeylerden çünkü biz de hayvanız, dünya böyle döner diyorum. 100 IQ'un var, şempanzeden iki gömlek üstünsün diye kendini bir şey sanma diyorum. Sen diyorsun ki bu anarşizm.
Ben cinsellikten bahsediyorum. Sexten değil.
Sen seksten bahsediyorsun.
Bahsettiğin hayvansı içgüdüdür, cinsellik değil.
Cinsellikte tek amaç sex değildir.
Ama tüm hayvanlarda tek maç cinsel birleşmedir.
Kitap okuyarak elbette insan aklı gelişir. Hatta beyin için en önemli sportif faaliyet okumaktır.
Sen ise tamamen sexten bahsedip, cinselliği erotizmi bununla bir tutuyorsun.

Ben cinsellikten bahsediyorum. Sexten değil.
Sen seksten bahsediyorsun.
Bahsettiğin hayvansı içgüdüdür, cinsellik değil.
Cinsellikte tek amaç sex değildir.
Ama tüm hayvanlarda tek maç cinsel birleşmedir.
Kitap okuyarak elbette insan aklı gelişir. Hatta beyin için en önemli sportif faaliyet okumaktır.
Sen ise tamamen sexten bahsedip, cinselliği erotizmi bununla bir tutuyorsun.
Yahu sen puanın yetmedi diye Gaziantepte felsefe falan mı okuyorsun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı