Cinsellik hayatımı ele geçirdi

902722

Centipat
Makaleler
7
15 yaşındayım. Eskiden aseksüeldim, hiç karşı cinse ilgi göstermiyordum. Sınıfımda bir biseksüel arkadaşım vardı, ikide bir kadınlardan bahsediyordu, bana ikide bir cinsellikten bahsediyordu ve bana kadınlara açılmamı söylüyordu. Bana baskı yapıyordu. Ben de kadınlara açılıyordum, fakat aşırı değil. Son zamanlarda aklıma daha fazla cinsellik karı kız falan geliyor ve bazı şeyler aklıma takılıyor, hiç çıkmıyor. İkide bir evlenmeyi düşünüyorum nedense. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Şu an bedenim mastürbasyon yapmaya zorluyor, istemeden böyle oluyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
15 yaşındayım. Eskiden aseksüeldim, hiç karşı cinse ilgi göstermiyordum. Sınıfımda bir bir şeyksüel arkadaşım vardı, ikide bir kadınlardan bahsediyordu, bana ikide bir cinsellikten bahsediyordu ve bana kadınlara açılmamı söylüyordu. Bana baskı yapıyordu. Ben de kadınlara açılıyordum, fakat aşırı değil. Son zamanlarda aklıma daha fazla cinsellik karı kız falan geliyor ve bazı şeyler aklıma takılıyor, hiç çıkmıyor. İkide bir evlenmeyi düşünüyorum nedense. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Şu an bedenim mastürbasyon yapmaya zorluyor, istemeden böyle oluyor. Ne yapmalıyım?

15 yaşındasın cinsellik düşünmen en normal şey, o yaştaki her erkek öyledir aseksüel olman normal bir şey değil.

15 yaşındayım. Eskiden aseksüeldim, hiç karşı cinse ilgi göstermiyordum. Sınıfımda bir biseksüel arkadaşım vardı, ikide bir kadınlardan bahsediyordu, bana ikide bir cinsellikten bahsediyordu ve bana kadınlara açılmamı söylüyordu. Bana baskı yapıyordu. Ben de kadınlara açılıyordum, fakat aşırı değil. Son zamanlarda aklıma daha fazla cinsellik karı kız falan geliyor ve bazı şeyler aklıma takılıyor, hiç çıkmıyor. İkide bir evlenmeyi düşünüyorum nedense. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Şu an bedenim mastürbasyon yapmaya zorluyor, istemeden böyle oluyor. Ne yapmalıyım?
Eğer kafana çok böyle şeyler geliyorsa şunları dene. Sosyal medyadan uzaklaş dışarıda dolaş. Masturbasyon yapmayı uzaklaştıracak şey spor yapmandır evde yapılabilecek sporlar var. Uygulamasıda var indirip spor yapabilirsin. Eğer aklından bunlar çıkmıyorsa aklına getiren şeylerden uzaklaşmanı öneririm. Buna arkadaşların itiyorsa arkadaşlarından bir süre uzaklaş.

Daha reşit olmayan bir insana utanmadan nasıl böyle birşey söylüyorsunuz?

Ergen olduğun için normal eğer çok fazla istek geliyorsa Haftada sadece 1 kez yapmaya özen göster.

Kızlara sapkınlık yapmasından iyidir, bende reşit değilim birader. Utanmadan çocuğa hayatını mahvedecek olan şeyi yani mastürbasyonu öneriyorsun, adam kendini tutamıyor yardım istiyor elemanda mastürbasyon öneriyor 🤣
Bu tarz şeyleri çok araştırdım haftada 1 mastürbasyonun bir zararı yoktur hayatını nasıl mahfedsin? Mastürbasyon yapınca zaten o sapkınlığı bir süre diniyor doğanın kanunu bu, reşit olunca karşıdakinin rızası ile yapar yada yapmaz beni ilgilendirmez ancak reşit olmayan biri için bu dediklerin suç teşkil eder ne dediklerinize dikkat edin.

Bu tarz şeyleri çok araştırdım haftada 1 mastürbasyonun bir zararı yoktur hayatını nasıl mahfedsin? Mastürbasyon yapınca zaten o sapkınlığı bir süre diniyor doğanın kanunu bu, reşit olunca karşıdakinin rızası ile yapar ya da yapmaz beni ilgilendirmez ancak reşit olmayan biri için bu dediklerin suç teşkil eder ne dediklerinize dikkat edin.

Suç falan değil kardeş iki tarafında rızası olacak, nofap nedir bilmez burada haftada 1 mastürbasyonun zararı olmadığına inanıyor😀

Suç falan değil kardeş iki tarafında rızası olacak, nofap nedir bilmez burada haftada 1 mastürbasyonun zararı olmadığına inanıyor😀
Suçtur hukukda böyle yazar.

2-3 yıldır nofapla ilgileniyor şuandada uyguluyorum ben arkadaşa özellikle haftada 1 dedim mastürbasyon bağımlılık yapan bir tür ama yıllardır böyle devam eden düzen kurmuş iradeli arkadaşlarda var haftada 1 mastürbasyonun ne gibi zararı varmış acaba? Ha nofapı çok takarsan 2 ay sonra dahi 1 kez yapsan gene mutsuz hissedersin çünkü artık rutin hale gelmiştir plasebo etkisi oluşur sende.

Arkadaşa nofapda önerirdim ancak şimdiden haftada 1 ile denesin çünkü belliki libidosu çok yüksek başta nofap dener başarısız olursa psikolojisini dahi etkileyebilir, evet nofapın yararlı çoktur ama şehvetine sahip çıkabilene yararlıdır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı