Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

Zaten o amaçla dedim kendi ülkenizin tarihini bilin yeter diye de normal hayatta çoğu gereksiz içi boş bilgi genel kültür denilen şeyin.

Kültür edinmeyi hobi olarak yapıyorum zaten, karşı cins için değil. İnsanlar %80 güzelliğe bakıyor.

Kardeşim 19 yaşında cinselliği napıcan? İnsanın hiç mi hedefi olmaz hiç mi başarılı olmak istemez. Bak mesela ben hedefime ulaşmadan sevgili yapmayı düşünmüyorum. Zaten aşktan nefret ettiğim için hiçbir zaman sevgili edineceğimide düşünmüyorum. Her zaman özgür tek başıma takılmayı seven birisiydim. Önce bir hedef koy kendine ve onu gerçekleştir. Ya da benim tek hedefim cinsellik diyorsan sen bilirsin karışamam. Bunları şimdiden dert etme daha yolun uzun. Bir de kim 14-15 yaşında cinsellik yaşar bu ne saçma şey hocam.

Bizim ülkede kimse seks yapmiyor mu bakir gezmenin sebebi ülke şartları değil maalesef. Arabistan da falan yaşasan dediğin kısmen mantıklı.
Yine yanlış düşünüyorsunuz. Ülkede elbette cinsellik yaşanıyor ama bunu yaş ortalaması ve evlilik oranı ile dengelersen aradaki farkı çok rahat görürsün. Cinsel eğitimsizlik de cabası. Daha rahat özgür bir coğrafyada yaşasak bu tarz konular bu kadar sık açılmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…