SeanStrickland
Hectopat
Düşünceniz için çok teşekkür ederim.@Serendipity Sonunda olgun bir cevap veren kişi görüyorum. Tebrik ederim. Hayata bakış açınız mükemmel.
Zaten o amaçla dedim kendi ülkenizin tarihini bilin yeter diye de normal hayatta çoğu gereksiz içi boş bilgi genel kültür denilen şeyin.Hocam genel kültürü birisini etkilemek için öğrenirseniz bir değeri de kalmaz pek kimse etkilenmez de, genel kültürü kendi bilgi birikiminiz için öğrenmeniz lazım. Bir de bugünlerde kimse bilgiye, kişiliğe değil, paraya ve saçma sapan ergen davranışlara bakıyor(kötü davrananları sevenler gibi). Ben şahsen bu tür insanlardan ayrı kaldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Kültür edinmeyi hobi olarak yapıyorum zaten, karşı cins için değil. İnsanlar %80 güzelliğe bakıyor.Hocam genel kültürü birisini etkilemek için öğrenirseniz bir değeri de kalmaz pek kimse etkilenmez de, genel kültürü kendi bilgi birikiminiz için öğrenmeniz lazım. Bir de bugünlerde kimse bilgiye, kişiliğe değil, paraya ve saçma sapan ergen davranışlara bakıyor(kötü davrananları sevenler gibi). Ben şahsen bu tür insanlardan ayrı kaldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Çok haklısınız bu arada. Hiçbir koşulda tipe bakmıyorum diyenlerin kendini ve insanları kandırdığına inanıyorum.Kültür edinmeyi hobi olarak yapıyorum zaten, karşı cins için değil. İnsanlar %80 güzelliğe bakıyor.
Hocam millet 60 yaşında evlenen adamlar var illa bulursunuz.
19 yaşındayım ve hala kız eli bile tutamadım. Cinsellik yaşamayı çok istiyorum ama partner bulamıyorum. Üniversiteye başlayacağım. Orada da bulamazsam sonsuza kadar yalnız mı kalacağım? Batıda 14 15 yaşındaki çocuklar bile cinsellik yaşıyor. Bıktım artık, çok bunaldım.
Partnersiz ömür geçmez hocam, ben hayat boyunca oyun oynayıp, sigara ve içki içmek istemiyorum.Boşver kızı hocam, derslerinle ilgilen güzel bir üniversite kazan.
Yine yanlış düşünüyorsunuz. Ülkede elbette cinsellik yaşanıyor ama bunu yaş ortalaması ve evlilik oranı ile dengelersen aradaki farkı çok rahat görürsün. Cinsel eğitimsizlik de cabası. Daha rahat özgür bir coğrafyada yaşasak bu tarz konular bu kadar sık açılmazdı.Bizim ülkede kimse seks yapmiyor mu bakir gezmenin sebebi ülke şartları değil maalesef. Arabistan da falan yaşasan dediğin kısmen mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.