Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

@asmsrm doğuştan gelen özgüvenle ve kötü çocuk olmakla alakalı olabilir. Bir de erkek olduğun için 40 yaşında bile evlensen sorun olmaz. Ondan çok moralini bozma.

Şunu soylemek istiyorum insanlar evlilik dışı cinsel iliski yasiyorlar diye sende yasamak zorunda degilsin. Yalnızca anlık zevk için bunu yapmak saçma. Bu ihtiyacını gelecekte evlenecegin kisi icin sakla.Bu istegi tolere edebilecek seyler bul

Şunu soylemek istiyorum insanlar evlilik dışı cinsel iliski yasiyorlar diye sende yasamak zorunda degilsin. Yalnızca anlık zevk için bunu yapmak saçma. Bu ihtiyacını gelecekte evlenecegin kisi icin sakla.Bu istegi tolere edebilecek seyler bul

Boş şeyler düşünme patlat bir 31. Birine tecavüz edersin sonra. O günün boş geçsin, yani işine odaklayabil kendini sonucunda. Sıkıldın mı bir daha yap. Ama abartma malı bozarsın sonra.

Takip edemezsin böyle şeyleri, illa evlenmen lazım. İlk cinsel ilişkini de bir eskortla yaşamak istiyorsan bu senin düşüncen. Eğer özsaygın sıfırsa bunu yaparsın.

Son düzenleme:
Kendimi zaten geliştiriyorum ama bu şunun gibi bir şey oldu kendi geliştirmeyen cinsellik yaşamasın. Cinsellik temel ihtiyaçtır, bu kadar zor ulaşılabilen bir şey olmaması lazım ama maalesef.
Sonuç ne hocam?

Tipini değiştir. İlla ki bir iki hatun düşürürsün.
Tipimi nasıl değiştiriyim iyi misin. Estetikle değiştirirsin ama bir noktaya kadar çok değişmez. Ayrıca sadece tipim iyi olunca kız düşüreceksem ben bitmişim hepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…