Nasıl, Boş alan mı?Ben CMD'de "cipher /w: C" komutunu kullandım sonra kardeşim geldi ve bilgisayarı kapattı hard diske baktım 79GB olan hafıza 4.5GB'ye düştü nasıl düzeltebilirim? Yardım edin![]()
Evet.Nasıl, Boş alan mı?
Üstüne yazdığı anda sağolsun canım kardeşim bilgisayar kapattı ve disk dolu gözüktüCipher /w komutu normalde üzerine veri yazma komudu. Yani C: Sürücüsündeki verileri silmiş olmalı. Ama Windows muhtemelen izin vermedi. Ama nasıl disk boyutu azaldı o kısım benim de aklım ermedi. Biraz daha detaylı olay verebilir misiniz? Onun dışında, CCleaner gibi temizleme programları kullanıyor musunuz?
Üstüne yazdığı anda sağ olsun canım kardeşim bilgisayar kapattı ve disk dolu gözüktü![]()
Acaba, yazma işleminde dosyalarınızın boyutu mu bozuldu? Neyse CMD'yi yönetici olarak açıp DISM /online /cleanup-image /restorehealth yazıp entera basın sonra yeniden başlatıp SFC /scannow yazın ve entera basın.
Farkli şekilde düzelttim yardımınız için teşekkürler.
Nasıl çözdüğünüzü yazabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.