Çipli Nintendo Switch alınır mı?

Yamato0

Femtopat
Daha fazla  
Yakın bir mesafede sıfır switch i çipleyip tekrar kutusuna yerlestirdiklerini söylüyorlar. Aynı sekilde satın alan var mı? Alanlar cihazdan memnun musunuz? Çipledikten sonra ömrü vs kısalıyor mu? Deneyiminizi yazar misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çipli Türkiye standartlarında her şekilde alınır sıfırı bir oyun 2 bin lira ikinci ele hiç girmiyorum ömrü kısalcağını hiç duymadım alırsan hafıza kartı al daha fazla oyun yüklersin eğer tabii Online oynamam dersen.

Çip işlemi doğru yapıldıysa cihaza fiziksel olarak zarar geleceğini düşünmüyorum. Çip yüzünden kaybedeceğiniz tek şey çevrimiçi oyun deneyimi. Hatta günümüzde bazı modlar Switch hafızası yerine SD karta kurularak bu sorunun da önüne geçiyorlar. Kartı çıkarınca normal Switch sistemi başlıyor.

Bence çipli Türkiye standartlarında her şekilde alınır sıfırı bir oyun 2 bin lira ikinci ele hiç girmiyorum ömrü kısalcağını hiç duymadım alırsan hafıza kartı al daha fazla oyun yüklersin eğer tabii Online oynamam dersen.

Online oynamayı düşünmüyorum çipleme işlemi SD kartla beraber 14K ya denk geliyor cihaz

Çip işlemi doğru yapıldıysa cihaza fiziksel olarak zarar geleceğini düşünmüyorum. Çip yüzünden kaybedeceğiniz tek şey çevrimiçi oyun deneyimi. Hatta günümüzde bazı modlar switch hafızası yerine SD karta kurularak bu sorunun da önüne geçiyorlar. Kartı çıkarınca normal switch sistemi başlıyor.

Hafıza kartını çıkarınca normal switche döndüğünü bende birisinden duymuştum ama inanmamıştım gerçekten doğru mu o

Hocam YouTube'da adam bir SD karta da Android kurmuş onu takınca da cihaz bildiğin tele dönüyordu.

Cidden bunu yapan varsa benim de aklıma yattı SD kart alacaksın ona yüklicen çıkarcan normale dönecek tabii sağlam yapan birini bulursan mis vallahi konuya iyi ki denk geldim öğrendiğim iyi oldu.

Yakın bir mesafede sıfır switch i çipleyip tekrar kutusuna yerlestirdiklerini söylüyorlar. Aynı sekilde satın alan var mı? Alanlar cihazdan memnun musunuz? Çipledikten sonra ömrü vs kısalıyor mu? Deneyiminizi yazar misiniz?

Switch bu saatten sonra çipsiz alınmaz zaten. Oyun fiyatları aşırı uçmuş durumda. Ömrü de kısalmıyor cihazın ama öğrenebiliyorsan takılan çipi öğren netten bak. Son sürüm çip olursa daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı