Çipli Nintendo Switch alınır mı?

Merhaba emummc var ise ban yeme riskiniz neredeyse olmuyor aldığınız yere emummc kurulu mu diye sorun şahsen 1.5 yıldır çipli OLED kullanıyorum daha hiçbir sıkıntı yaşamadım ayrıca oyunlara Türkçe yamada kurabiliyorsunuz eğer alırsanız yardımcı olurum.

Eğer bir sorunuz varsa buradan yanıtlayabilirim.

Merhaba emummc var ise ban yeme riskiniz neredeyse olmuyor aldığınız yere emummc kurulu mu diye sorun şahsen 1.5 yıldır çipli OLED kullanıyorum daha hiçbir sıkıntı yaşamadım ayrıca oyunlara Türkçe yamada kurabiliyorsunuz eğer alırsanız yardımcı olurum.

Hocam bende aldım ama daha kargo elime ulaşmadı sorum olursa sizi etiketleyebilir miyim konu oluştururken.

Merhaba, minecraft gibi oyunları online çipli de oynayabiliyor muyuz?

Merhaba, Minecraft gibi oyunları Online çipli de oynayabiliyor muyuz?

Oynayabilirsiniz fakat satın almanız lazım CFW ve OFW arasında geçiş yapabiliyorsunuz CFW'de istediğiniz oyunu yüklersiniz fakat offline OFW'de çipsiz gibi kullanabilirsiniz Online ama oyunları satın almanız gerekir.

Oynayabilirsiniz fakat satın almanız lazım CFW ve OFW arasında geçiş yapabiliyorsunuz CFW'de istediğiniz oyunu yüklersiniz fakat offline OFW'de çipsiz gibi kullanabilirsiniz Online ama oyunları satın almanız gerekir.
Kusura bakmayın acemisiyim, İnternete bağlanırsa sorun olur dediler de minecraft oyununu alarak da İnternete bağladığımda sorun yaşamamak için ne yapabilirim

Kusura bakmayın acemisiyim, internete bağlanırsa sorun olur dediler de Minecraft oyununu alarak da internete bağladığımda sorun yaşamamak için ne yapabilirim?

Eğer cihazınız çipli ise cihazı kapatıp açın, (tamamen kapatın) açılırken ses kısma tuşuna basılı tutun karşınıza bir ekran gelecek orada reboot tuşuydu yanlış hatırlamıyorsam ona basın 3 seçenek gelir CFW, OFW, original diye OFW tuşuna basıp devam edin. İnternetle alaklı sorununuz kalmaz orijinal switch gibi kullanmaya başlayabilirsiniz geri eski hale dönmek içinse aynı işlemleri yapıp CFW'yi seçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı