Çipli Nintendo Switch Lite'ı satıp yerine çipli Switch OLED almak mantıklı mıdır?

Makaleler
5
Daha fazla  
Nintendo oyunlarını daha büyük ekranda ve OLED panelde deneyimlemek istiyorum. Elimdeki Switch Lite kutulu, GittiGidiyor faturalı ve Amazon belge ve kitapçıkları var. Ekranında ve kasasında bir tane bile kusur yok. Tam koleksiyonluk ürün. Rengi gri. Hafızası 128 GB. Türkçe yamalı oyunlardan oluşuyor kütüphanesi. Tinfoil var. Sizce Switch Lite'ı satıp çipli OLED'e geçmek mantıklı mı? Oyunlara para verecek bütçem kesinlikle yok. O yüzden orijinal kullanmayacağım. İsteklerim: OLED panel ve TV'de oynama imkânı. Herkese teşekkürler şimdiden.

Nintendo oyunlarını daha büyük ekranda ve OLED panelde deneyimlemek istiyorum. Elimdeki switch Lite kutulu, GittiGidiyor faturalı ve Amazon belge ve kitapçıkları var. Ekranında ve kasasında bir tane bile kusur yok. Tam koleksiyonluk ürün. Rengi gri. Hafızası 128 GB. Türkçe yamalı oyunlardan oluşuyor kütüphanesi. Tinfoil var. Sizce switch Lite'ı satıp çipli OLED'e geçmek mantıklı mı? Oyunlara para verecek bütçem kesinlikle yok. O yüzden orijinal kullanmayacağım. İsteklerim: OLED panel ve TV'de oynama imkânı. Herkese teşekkürler şimdiden.

Bence git PS4 Slim al cracklet oyna.

orijinal olmayan bir Dock kullanabilirsiniz TV'ye bağlamak için. Bence değmez, eğer uzun süredir kullanıyorsan zaten, sıkılıcağını düşünüyorum yakın zamanda.

hmm ozaman ucuza steam deck al bulabilirsen nintendo alma pişmanlık
Steam Deck + Dock gibi bir sey alabilirim aslinda. Hic fena fikir degil. Butcem el verirse Steam Deck saflarina gecebilirim.

orijinal olmayan bir Dock kullanabilirsiniz TV'ye bağlamak için. Bence değmez, eğer uzun süredir kullanıyorsan zaten, sıkılıcağını düşünüyorum yakın zamanda.
Dock onerin var midir? Bunu da dusunebilirim.

Steam Deck + Dock gibi bir sey alabilirim aslinda. Hic fena fikir degil. Butcem el verirse Steam Deck saflarina gecebilirim.

Dock onerin var midir? Bunu da dusunebilirim.
Dock önerim yok herhangi bir Type-C girişli dock işini görür, yalnız sende ekstra pro controller car mı? Yoksa konsolu TV'ye bağlayacaksın neyle oynayacaksın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı