İnternet kablosuyla yapılan işlem PlayStation'u klonlama işlemi bu arada. 2 PlayStation'u internet kablosu ile birbirine bağlayıp örnek veriyorum eski PlayStation'unuzu yeni PlayStation'a kopyaliyorsunuz her şeyiyle oyun kayıtları oyunlar vb vb.
Öyle yapmışlardır büyük ihtimalleİnternet kablosuyla yapılan işlem PlayStation'u klonlama işlemi bu arada. 2 PlayStation'u internet kablosu ile birbirine bağlayıp örnek veriyorum eski PlayStation'unuzu yeni PlayStation'a kopyaliyorsunuz her şeyiyle oyun kayıtları oyunlar vb vb.
Hocam o cihazlar hen yokken yapılmıştır ay teknoloji diyo youtube de kanalı var adamın 3 sene önce atmıştı öyle bir video o cihaz bayağıdır çipli büyük ihtimal
Hocam o cihazlar hen yokken yapılmıştır ay teknoloji diyor YouTube'da kanalı var adamın 3 sene önce atmıştı öyle bir video o cihaz bayağıdır çipli büyük ihtimal.
Hocam hem kopya hep çip varÇipli değil orijinal oyun kopyala yapılmış GTA'da hafif takılmalar kollarda bayağı geç tepki veriyordu almadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.