Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Temmuz 2021 #11 2019 yılından beri cipsi hayatımdan çıkardığım için bana etkisi yok. Zamanında 5 TL'ye Doritos ve gazlı içecek alabilirken şimdi 5 TL'ye cips almak büyük başarı.
2019 yılından beri cipsi hayatımdan çıkardığım için bana etkisi yok. Zamanında 5 TL'ye Doritos ve gazlı içecek alabilirken şimdi 5 TL'ye cips almak büyük başarı.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 4 Temmuz 2021 #12 Cips ve kola alıp 15 TL veriyoruz ya Her şey pahalı artık, bıktım usandım.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 4 Temmuz 2021 #13 gümüşhaneli dedi: Sadece cips mi? Genişletmek için tıkla... Değildir fakat bu konuda sadece cipsi örnek verdim.
gümüşhaneli dedi: Sadece cips mi? Genişletmek için tıkla... Değildir fakat bu konuda sadece cipsi örnek verdim.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.069 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #14 Nesquik dedi: Gramajlarını firmalar zorla düşürüyor, bunu düşürmesinin sebebi ise giderlerinin artması. Artmasını sağlayan ise baştaki iktidar. Genişletmek için tıkla... Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü.
Nesquik dedi: Gramajlarını firmalar zorla düşürüyor, bunu düşürmesinin sebebi ise giderlerinin artması. Artmasını sağlayan ise baştaki iktidar. Genişletmek için tıkla... Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü.
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 4 Temmuz 2021 #15 adnanvo dedi: Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü. Genişletmek için tıkla... Sen öpüp başına koymaya devam et, ben kötülemeye devam ediyorum.
adnanvo dedi: Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü. Genişletmek için tıkla... Sen öpüp başına koymaya devam et, ben kötülemeye devam ediyorum.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 4 Temmuz 2021 #16 Nesquik dedi: Sen öpüp başına koymaya devam et, ben kötülemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... adnanvo dedi: Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü. Genişletmek için tıkla... Forumda siyaset konuşmasanız iyi olur dostlar.
Nesquik dedi: Sen öpüp başına koymaya devam et, ben kötülemeye devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... adnanvo dedi: Aramızda her fırsatta iktidarı suçlamak için fırsat kollayan insanların bulunduğunu öğrenmek üzücü. Genişletmek için tıkla... Forumda siyaset konuşmasanız iyi olur dostlar.