Oyun Cities Skylines 17 TL

Dostum 4-5 siteden araştırma yaptımda. %500 ila 700 arasında zam gelecekmiş. 2023'ün ortasında ise %25 ila 50 bütün oyunlara zam gelecekmiş(kaynak istemeyin rastgele sitelere baktım doğruluklarını bilmiyorum. İyi eğlenceler)
Yüzde 500 ve ya 700 zam hiç inandırıcı gelmiyor. Paradox kendisini söylemese ben yüzde 300 zamıda pek mantıklı bulamazdım ama artık her oyuna böyle zam oranı geliyor. Ancak Cities skylines gibi bir dlc oyunu zam olarak yüzde 300 dedikleri gibi görebilir ancak sonuçta oyunun dlcleri, oyundan daha pahalı. 500 700 zam oranı biraz absürt olmuş. Umalım ki gerçek olmasın..

Yüzde 500 veya 700 zam hiç inandırıcı gelmiyor. Paradox kendisini söylemese ben yüzde 300 zamıda pek mantıklı bulamazdım ama artık her oyuna böyle zam oranı geliyor. Ancak Cities Skylines gibi bir DLC oyunu zam olarak yüzde 300 dedikleri gibi görebilir ancak sonuçta oyunun DLC'leri, oyundan daha pahalı. 500 700 zam oranı biraz absürt olmuş. Umalım ki gerçek olmasın.

Dostum diyorum ya. Doğruluklarını bilmiyorum diye. Rastgele açtım diye zaten.

Bu arada oyunun Steam sayfasında da indirimler var yeni mi başladı yoksa hep mi vardı bilmiyorum ancak Steam'de oyun 19TL, bazı paketler ve "DLC"ler de indirime girmiş.
1674508585142.png

Konudan bir tık bağımsız olarak; Hearts of Iron IV için hangi DLC'ler alınmalı, hangilerine gerek yok sizce?
Hoi 4 için starter pack ile birlikte battle bosporsus olması lazım. Bunları al. Diğer dlcler hem çok detaylı hem de başlangıç için gerekli değil. Starter pack de 4 dlc var zaten ekstra bosporsus dlcsini de al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı