Daha fazla indirime ancak sene sonlarına doğru girer. Almak mantıklı şu an ama Cities Skylines 1 var ise değmeyebilir 24 dolar gibi bir fiyata.
1. oyun mevcut 100 saat civarı da oynadım ancak sıkıldım. Nisan mayıs gibi %50-60 indirime girerse beklerim. Siz ne tavsiye edersiniz.
Aynı durumdayım seninle 1. oyunu 100 saat civarı oynadım ve 2. oyunu game Pass üzerinden oynadım. Gerçekten ilk oyun daha iyi geldi sıkılmama rağmen ilk oyundan devam ediyorum şu an.
Hocam keşke ETail'e baksaydınız ben temmuz 2024'te 619'a almıştım kasım-aralığa kadar da normal fiyatı 650 indirimli fiyatı ise 619'a kadar iniyordu(şu anda doğal olarak stok bittiği için yenilendi ve zam yedi)Allah Allah 2. oyun daha güzel diyorlar ama sorun falan mı var oyunlarda. Alıp 1 2 saat kurcalayıp iade edebilirim öyle bir durumda.
maalesef bilgisayarı bu sene başı aldım o yüzden takip etmiyordum. Güncellemeyi takip etmek en mantıklısı zamanHocam keşke ETail'e baksaydınız ben temmuz 2024'te 619'a almıştım kasım-aralığa kadar da normal fiyatı 650 indirimli fiyatı ise 619'a kadar iniyordu(şu anda doğal olarak stok bittiği için yenilendi ve zam yedi)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.