Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Haritaların yarısının ismi neden İngilizce? Lakeland ve nehir Delta'sı gibi gibi.

Ek olarak, oyunun yarısı İngilizce/ yarısı Türkçe. Bu ciddi bir sorun. Ya hiç Türkçe yapmayın, ya da yapıyorsanız tam yapın. Yarı Türkçe yarı İngilizce olayı göz zevkini bozmaktan öteye gidemiyorum. Dolayısıyla bunu kullanacağıma, oyunu komple İngilizce oynarım ve anlamadığım yerleri çeviririm daha iyi.

Hocam bende de hala aynı sıkıntı. Dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama olmuyor, yama kaldıra tıklayınca da yama bulunamadı diyor.

Hocam bende de hala aynı sıkıntı. Dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama olmuyor, yama kaldıra tıklayınca da yama bulunamadı diyor.
Oyuna geçen hafta tekrar güncelleme geldiği için yama şu an güncel değil. O yüzden tekrar aynı hatayı veriyor. Yakında güncelleyeceğiz.

Oyuna geçen hafta tekrar güncelleme geldiği için yama şu an güncel değil. O yüzden tekrar aynı hatayı veriyor. Yakında güncelleyeceğiz.

Merhaba, oyunun yarısı İngilizce yarısı Türkçeydi bu ne durumda acaba?

Türkçe Yama V18 olarak güncellenmiştir. V18 ile birlikte çeviri sıfırdan tekrar çevrilmiştir. Bütün DLC çevirileri yapılmıştır. Oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz.

Türkçe Yama v19 olarak güncellenmiştir. V19 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…