Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Oyunu Steam'den aldım şenol hocam son sürüm modda son sürüm her şeyi harfi harfine yapıyorum gene de olmuyor.
Başka bir mod indirdiyseniz kaldırın, yalnızca bahsi geçen mod olsun. Oyunu açın, I18N modunu indirin, oyundan çıkıp rehberde bahsedilen yamayı oyunun kurulu olduğu bölüme atın, (dosyalar arasında yamakaldır.exe diye bir seçenek varsa .exe'yi açın ve önceki yamayı kaldırın), attığınız dosyayı yönetici olarak başlatın ve kurulu olduğu bölümü teyit edip yamayı kurun, devamında oyunu açın menünün Türkçe olarak gelmesi lazım.

Başka bir mod indirdiyseniz kaldırın, yalnızca bahsi geçen mod olsun. Oyunu açın, I18n modunu indirin, oyundan çıkıp rehberde bahsedilen yamayı oyunun kurulu olduğu bölüme atın, (dosyalar arasında yamakaldır.exe diye bir seçenek varsa .exe'yi açın ve önceki yamayı kaldırın), attığınız dosyayı yönetici olarak başlatın ve kurulu olduğu bölümü teyit edip yamayı kurun, devamında oyunu açın menünün Türkçe olarak gelmesi lazım.

Maalesef dediğin her şeyi yaptım gene de olmadı
Ayrıca yamayıkaldır.exe açınca yama bulanamadı diyor.

Başka bir mod indirdiyseniz kaldırın, yalnızca bahsi geçen mod olsun. Oyunu açın, I18n modunu indirin, oyundan çıkıp rehberde bahsedilen yamayı oyunun kurulu olduğu bölüme atın, (dosyalar arasında yamakaldır.exe diye bir seçenek varsa .exe'yi açın ve önceki yamayı kaldırın), attığınız dosyayı yönetici olarak başlatın ve kurulu olduğu bölümü teyit edip yamayı kurun, devamında oyunu açın menünün Türkçe olarak gelmesi lazım.

Ve herhangi bir mod yüklü değil sadece TR yama istiyordum.

Türkçe Yama V15 olarak güncellenmiştir. V15 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı