Selam, bir şeyde kararsız kaldım. Steam'de 650 TL olan Cities Skylines 2 Microsoft Store da 500 TL'ye satılıyor. Sizce Microsoft Store'dan almak mantıklı mı?
steam atölyesi cities skylines 2 de kaldırıldı diye biliyorum. Artık kendileri yönetecekmiş sanırsam150 lira için modları rahat rahat kurmaktan vazgeçmek mantıklı mı?
C:S 2’de Paradox’un kendi mod atölyesi kullanılıyor.150 lira için modları rahat rahat kurmaktan vazgeçmek mantıklı mı?
Nasıl bir anlam?Steam'den almanızı öneririm. Kütüphanenizde kalması sizin için bir anlam ifade eder ve koleksiyonunuza bir parça eklemeye benzer.
Daha ucuza başka bir platformda yoksa, MS Store’dan alabilirsiniz.Selam, bir şeyde kararsız kaldım. Steam'de 650 TL olan Cities Skylines 2 Microsoft Store da 500 TL'ye satılıyor. Sizce Microsoft Store'dan almak mantıklı mı?
cities skylines 2 modlama kısmı nasıl olacak ? İlk oyun gibi steam atölyeden mi yoksa nexus mod gibi alternatiflerimi kullanmamız gerekiyor ?C:S 2’de Paradox’un kendi mod atölyesi kullanılıyor.
Nasıl bir anlam?
Daha ucuza başka bir platformda yoksa, MS Store’dan alabilirsiniz.
Paradox’un mod platformu kullanılıyor.Cities Skylines 2 modlama kısmı nasıl olacak? İlk oyun gibi Steam atölyeden mi yoksa nexus mod gibi alternatiflerimi kullanmamız gerekiyor?
Doğru anlamışsın hocam, steam'de oyunda herhangi bir problem çıkınca dosya doğrulama var biliyorsundur. Peki ms store da var mı bu olay ?Paradox’un mod platformu kullanılıyor.
Soruyu doğru anlamış isem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.