Cities Skylines açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

YunusEsm

Hectopat
Cities Skylines oyunum Steam'de orijinal önceden çalıştırabiliyordum fakat şimdi yeni yüklemiş olmama rağmen hiç hata vermeden kapanıyor yardımlarınızı esirgemezesniz çok mutlu olurum. Log'u aşağıya bırakıyorum.
Çözümü kendi başıma bulamadım.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz ne denediysem de olmadı.
Neden kimse yardımcı olmuyor ?
20 küsur kişi logu görmüş, 9 kişi indirmiş neden bir Allah'ın kulu cevap yazmıyor buraya.
öne çıkarsam bile kimse cevap vermiyor en azından biri göstermelik de olsa cevap versin lütfen yeni konu açınca da kapatıyorsunuz

Son düzenleme:
Tam olarak sistemini buraya yazabilir misin?

Ekran kartım GeFORCE840M.

Ekran Alıntısı.PNG

Tüm Driver'ları güncelleyip Windows 10 Update'leri yapmayı dener misin?

Şu anda yapıyorum da bir faydası olacağını cidden düşünüyor musunuz?

Denedim fakat olmadı ama Launcher logunu aldım şidmi de belki bir işe yarar diye rica etsem bunu kontrol edebilir misiniz
Şu anda yapıyorum da bir faydası olacağını cidden düşünüyor musunuz?

Denedim fakat olmadı ama Launcher logunu aldım şidmi de belki bir işe yarar diye rica etsem bunu kontrol edebilir misiniz.

Az önceki logda çok fazla girdi vardı bunda daha az isterseniz bunu inceleyin.
.

Güncelleyebileceğim her türlü Driver'ı güncelledim Windows 10'u da aynı şekilde yine de farklı bir nosuç alamadım ne yapsam bilemiyorum artık para verip böyle olmak daha çok üzüyor insanı.

Son düzenleme:
  • Eski bir Windows sürümü kullanıyorsunuz, güncelleme aracı ile yeni sürüme geçin. Windows 10'u İndirin

• IOBit Uninstaller, kullanıyorsunuz. Kaldırın ve bir daha hiçbir IOBit yazılımı kullanmayın, illa bir Uninstaller kullanacaksanız; Revo Uninstaller öneririm.

Oyunu nereden edindiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı