Cities Skylines alınır mı?

Ethn0siDe

Centipat
Daha fazla  
Şehir kurma oyunlarını çok seven birisi değilim. Ama çok fazla övülüyor, ben de denemek istedim açıkçası. İndirimde de 1.79'a düşmüş. Ne dersiniz, denenebilir mi? 70 liranın lafı olmaz diye düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur, 70 liranın lafı olmayabilir ama Paradox oyunları, DLC simülatör olarak bilinir. O oyuna, bir o kadar da DLC almalısınız ki ancak öyle keyif alabilirsiniz oyundan.

Doğrudur, 70 liranın lafı olmayabilir ama Paradox oyunları, DLC Simulator olarak bilinir. O oyuna, bir o kadar da DLC almalısınız ki ancak öyle keyif alabilirsiniz oyundan.

Toplu DLC'lerin de indirimsiz fiyatı 200 dolar şu an ne kadar bilmiyorum ama gerek yok o kadar para vermeye normalini alsanız fazla sevk alamazsınız gibime geliyor

@782004, benim de demek istediğim o. Paradox oyunlarının normal oyununun fiyatı daha ucuz olur, bin tane de DLC'si olur. DLC üzerinden kazanmaya çalışır.

@the world is yourss, maalesef. Bunu ilk kez HOI 4'de tecrübe etmiştim. Oyun gayet güzel akıyordu, sonra oyun deneyimimi arttırmak adına DLC alayım dedim. Bir baktım ki oyunun birden fazla DLC'si var ve hepsi de ana oyunun fiyatına ya yakın ya da daha fazlaydı...

alınır gayet güzel oyun, illa dlc sine gerek yok oyunda aşırı derece fazla mod seçeneği var ama ben illa dlclerini istiyorum diyorsan youtube ta ve bir sürü forumda dlclerini açma yolu var, sadece content klasörü indirip cities skylinesa atıyorsun bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı