Cities Skylines araçların uzağa gitmesi

Makaleler
5
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Merhaba.

Cities Skylines'ta böyle ilginç bir sorun yaşıyorum.

Şehirde 6 farklı bölge var. İsimleri;
  • North Barbarossa
  • West Barbarossa
  • Middle Barbarossa
  • East Barbarossa
  • New Barbarossa
  • Highest Barbarossa
New Barbarossa bölgesine koyduğum hastane ve mezarlık, başka bölgelerde olan ölüleri/hastaları alıyor. Karşı binadaki ölüyü almayıp da karşı binaya gitmesi sinirimi bozuyor.

Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun değil. Koyduğun bölgedekileri toplayacak diye bir kaide yok tüm haritada gezebiliyorlar.
Mezarlığın karşısındaki ölüyü almayıp da 4 bölge geçip küçük bir evden ölüyü alması biraz garip oldu. Zaten orada yeteri kadar mezarlık var.
Binaların etki alanlarını iyi hesaplayıp fazla bina koymaktan kaçınmalısınız.
Aksi halde trafik sorununa yol açar.
Ben o yeşil alanı, mutluluk zannediyordum.

O zaman öyle bir yere yapılmalı, sadece o bölgeyı yesillendirsin.

Daha fazla hastane ve mezarlık koy. Trafik varsa aç ki karşı kısmı hemen bitirip. Senin istediğin kısmı toplasınlar.
Trafik için 4 saat ayırıp 10.000 kişinin olduğu bir bölgeyi kaldırdım. Artık trafik pek fazla yok.

Artık ana şehiri bırakıp yan şehirlere bakmak istiyorum ama orada kuru kafatası görünce sinirim bozulup karşısına mezarlık koyuyorum. O da gidiyor en uzakta olan ölüyü almaya gidiyor :/

Trafik için 4 saat ayırıp 10.000 kişinin olduğu bir bölgeyi kaldırdım. Artık trafik pek fazla yok.

Artık ana şehiri bırakıp yan şehirlere bakmak istiyorum ama orada kuru kafatası görünce sinirim bozulup karşısına mezarlık koyuyorum. O da gidiyor en uzakta olan ölüyü almaya gidiyor :/
Aynı sorun bende de olmuştu. Benim sorunum trafik ve kapasiteymiş. %70 trafik vardı. Hastane ve kateryum şu ölüleri yakan yer. Onun kapasitesini arttırıp trafiği açınca düzeldi. Bence şöyle birşey oluyor. Sistem öncelik atıyor. İlk önce uzaktakilere atamış olacak ki. Oraya gidiyor. Oradakiler bitince senin istediğin kısıma gelecektir.

Edit: Çok fazla çalışıp trafik yaratmaması için bol bol hastane koy. Bence mezarlık yerine ölüleri yakan kateryumu koy. Çünkü mezarlığı boşaltman gerekecek ve kateryuma illa ki kurman gerekecek. Direk kateryum'da yakmak daha mantıklı.

Aynı sorun bende de olmuştu. Benim sorunum trafik ve kapasiteymiş. %70 trafik vardı. Hastane ve kateryum şu ölüleri yakan yer. Onun kapasitesini arttırıp trafiği açınca düzeldi. Bence şöyle birşey oluyor. Sistem öncelik atıyor. İlk önce uzaktakilere atamış olacak ki. Oraya gidiyor. Oradakiler bitince senin istediğin kısıma gelecektir.

Edit: Çok fazla çalışıp trafik yaratmaması için bol bol hastane koy. Bence mezarlık yerine ölüleri yakan kateryumu koy. Çünkü mezarlığı boşaltman gerekecek ve kateryuma illa ki kurman gerekecek. Direk kateryum'da yakmak daha mantıklı.
Her mezarlığın yanına 2 tane koyuyorum kateryum. Trafik kısmı da artık çözdüm sayılır. Şehir giriş yerlerinde aksaklık oluyordu. Duzenleyebildigim tüm yerleri düzenledim, sadece planlamada ufak bir dengesizlik yüzünden orası sıkışıyor. Ambulansta gidip o yolu seçiyor :D

Nüfus olmuş 65.000, ben daha yeni tünel ve köprü yapmayı öğrendim.

Her mezarlığın yanına 2 tane koyuyorum kateryum. Trafik kısmı da artık çözdüm sayılır. Şehir giriş yerlerinde aksaklık oluyordu. Duzenleyebildigim tüm yerleri düzenledim, sadece planlamada ufak bir dengesizlik yüzünden orası sıkışıyor. Ambulansta gidip o yolu seçiyor :D

Nüfus olmuş 65.000, ben daha yeni tünel ve köprü yapmayı öğrendim.
Selamlar konuyla alakasız olacak ancak nüfus arttıkça oyunda kasma oluyor mu? Sistem özelliklerimiz yakın olduğu için soruyorum.

Selamlar konuyla alakasız olacak ancak nüfus arttıkça oyunda kasma oluyor mu? Sistem özelliklerimiz yakın olduğu için soruyorum.
Oyunun açılması net 2 dakika sürüyor. Belki 4 dakika. Kuş ikonu dönüp duruyor ya. O kısım.

Birde açılınca bir 10 saniye bekliyorum map yüklensin diye. Sonra kasmadan oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı