Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selam, daha yeni Cities Skylines aldım ama herkes DLC'siz oynanmaz falan demiş. Gerçekten öyle mi? Eğer öyleyse Cities Skylines'i iade edip aşağıdaki paketi alabilirim. 23 Mayıs'a kadarmış indirim.
DLC ya da mod olmadan çok sıkıcı oyun. Profilimde de paylaşmıştım yaptığım şehri, o şehir için tüm DLC'ler ve 30 GB mod kullandım mesela. Alabildiğiniz DLC'leri alın derim.
Kişiden kişiye değişir ama ben DLC'siz şekilde de bayağı zevk aldım. Şehrimi DLC'ler olmadan 120.000-130.000 nüfus civarına kadar geliştirdim. Sonrasında çözüm getiremediğim ev ve işletme terk edilme olayı nedeniyle ara verdim.
Ancak DLC'ler ile oyunun çok daha zevkli ve çeşitli hale geldiği de bir gerçek. DLC'siz şekilde içerik yönünden biraz daha kısıtlı oluyor.