Cities Skylines işci ve şehir planı nasıl olmalı?

ibr0xn

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS5'ten Cities Skylines oynuyorum. 500 nüfusu bile geçemiyorum. Evleri kuruyorum okullari kuruyorum. Normal olarak bir süre sonra iş alanlari açmam lazim ofis ve endüstiri alanlari seciyorum ama hiçbir yer acilmiyor. Evlerin üstünde işçi işareti var ben de seçiyorum bekliyorum ama hiçbir yer açilmiyor. Sonra da nüfus düşüyor. Ne yapmam lazim?

Ben Xbox'dan oynuyorum. İş yerleri ile evlerin arasına otobüs hatti yapın ben kendimkini öyle çözdüm veya tren, metroda olabilir. Vergileri düşürebilirsiniz.(önerim atık depo yeri koyduktan sonra atık yakma yeri koyun bol bol depolar kaldırılamıyor kötu oluyor)

Fazla okul yaparsanız sanayi talebiniz düşük kalır insanlara commercial ve ofislere yönelirler. Aşama aşama gitmeniz gerekiyor. Henüz nüfus şehrinize akmadan bütün kamu hizmetlerini sağlamanız bütçeyi de kontrol edememenize neden olur. En başta küçük bir yerleşim için altyapıyı hazırlamak yeterli olacaktır. İşsizlik sorununa rağmen iş yeri talebinin olmamasını buna yorabiliriz.

Fazla okul yaparsanız sanayi talebiniz düşük kalır insanlara commercial ve ofislere yönelirler. Aşama aşama gitmeniz gerekiyor. Henüz nüfus şehrinize akmadan bütün kamu hizmetlerini sağlamanız bütçeyi de kontrol edememenize neden olur? En başta küçük bir yerleşim için altyapıyı hazırlamak yeterli olacaktır. İşsizlik sorununa rağmen iş yeri talebinin olmamasını buna yorabiliriz.

Tamamdir deneyecegim teşsekür ederim.

Ben Xbox'dan oynuyorum. İş yerleri ile evlerin arasına otobüs hatti yapın ben kendimkini öyle çözdüm veya tren, metroda olabilir. Vergileri düşürebilirsiniz.(önerim atık depo yeri koyduktan sonra atık yakma yeri koyun bol bol depolar kaldırılamıyor kötu oluyor)

Tamamdir teşsekür ederim deneyecegim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı