Çözüldü Cities Skylines mod yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

merxtk

Kilopat
RAM
8
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Tulpar T7 20.3
İşlemci
i7 10875H
Herkese selamlar. Cities Skylines oyununu Epic Games üzerinden ücretsiz almıştım. Oyuna mod yüklemek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Özellikle istediğim mod ise tüm alanları açabilmek. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Konu açmamı söylemiştin yardımcı olur musun?

@Soap1907

Konuyu açıp hemen kapattığım için çoook özür diliyorum. Çözümünü buldum. Ben oyunu açarken başlatıcıda hep direkt olarak devam et kısmına tıklıyordum fakat oyna kısmına tıkladığım zaman bir menü açıldı buradan içerik yöneticisine girdim ve modu bularak çalıştırdım. Modu steam de bulup linkini aldım ve steam atölye link çevirme sitelerinden çevirerek indirdim. Klasörlerden sırasıyla '' Yerel disk c > kullanıcılar > kullanıcı isminiz > Appdata ( görünümden gizli öğeleri açın) > Local > Colossal Order > Cities Skylines > Addons '' kısmına girerek mods klasörüne attım. Devamı da yukarıda yazdığım gibi oldu. Bu siteye ne zaman bir konu açsam çözümünü hemen sonrasında buluyorum. Gerçekten bu sitenin benim üzerinde çok farklı bir enerjisi var

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…