Xbox Cities: Skylines premium Edition 2 50 TL

Emre.bey

Decapat
Daha fazla  
apps.58257.13567789019914230.b1d5f8a5-21b4-442c-b481-4b72969e4fdd.e213b485-f6db-47da-a3d6-6ebac1646f77

The Cities: Skylines 2019 Premium Edition, şehir planlama becerilerini zirvelere taşıyacağın her şeyi içeriyor. Bu paket, Ocak 2019'da Green Cities ile European Suburbia'yla birlikte çıkacak ve yıl boyunca oyunun en popüler içerik paketlerini sunmaya devam edecek olan Season Pass 2'yi içeriyor.

Toplamda Cities: Skylines temel oyununu,
üç ana genişletme paketini (Green Cities, Parklife ve Industries), European Suburbia içerik paketini ve üç radyo istasyonunu (Country Road Radio, All That Jazz ve Synthetic Dawn Radio) alacaksın.
Season Pass 2 İçeriği:Green Cities (tam genişletme)European Suburbia (içerik üretici paketi)Parklife (tam genişletme)Country Road Radio (radyo istasyonu İİ paketi)All That Jazz (radyo istasyonu İİ paketi)Industries (tam genişletme)Synthetic Dawn Radio (radyo istasyonu İİ paketi)

PC-i-in.jpg

Normalde Cities Skylines 816 TL, Season Pass 2 de 816 TL. Büyük ihtimalle paket fiyatı yanlış, almayanlar için düzeltilmeden almakta fayda var.
Ayrıca Mayor's Editionda olup bu pakette olmayan Season Pass 1 102 TL. Normalde o paket 282 TL.

Son düzenleme:
Başta "Konsollar için" demişsiniz fakat oyun "Bilgisayar" sürümü olarak gözüküyor. Bir yanlış yok değil mi? Bilgisayar için yani bu? Ona göre alacağım da.

Bilgisayar için konu başlığına PC yazmıştım editörler kaldırmış sanırım. Konuyuda kafa karışıklığı yaratmasın diye düzenliyorum.

Bilgisayar için konu başlığına PC yazmıştım editörler kaldırmış sanırım. Konuyuda kafa karışıklığı yaratmasın diye düzenliyorum.
Teşekkürler ilginiz için. Daha önce oyunu ücretsiz bir şekilde Epic Games'den almıştım. Season Pass 2 içeriğinde bulunan ek paketler almaya değer değil mi?

Gerçi soruyorum ama fiyat hatası olduğunu görür görmez direkt satın aldım zaten :D Şuan da sadece satın almakla iyi mi ettim kötü mü ettim onun için sorular soruyorum :D

Fiyatın çok makul olduğunu düşünüyorum o yüzden değer bence :) Bende Hem steamde Hem Epicte var ama ek paketleri denemek için aldım.

Windows 11 de sorunsuz çalışıyor mu? W10 edition olduğu için sordum.
Windows 11, aslında Windows 10'dur hocam. Windows 11 yeni bir işletim sistemi değil. Windows 10'un üstüne yazılmış modifiyeli bir işletim sistemidir. O yüzden Windows 10 ile alakalı ne görüyorsanız Windows 11'de de çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı