Citizen Tsuyorsa vs Tissot PRX Automatic

Hocam saatçide prx ve tsuyosayı Yan yana incelemem yetti :D tsuyosanın görünüşü çok daha hoşuma gitti. Ayrıca prx quartz modeline bakıyordum bu otomatik ve neredeyse aynı fiyat 1-2K fark var.
Zevkler ve renkler hayırlı olsun tekrardan. Prx automatic’in makinesi ike kıyaslandığında çok geride kalır. Daha sonra bu konuyu inceleyecek arkadaşlar için yazıyorum.

Zevkler ve renkler hayırlı olsun tekrardan. Prx automatic’in makinesi ike kıyaslandığında çok geride kalır. Daha sonra bu konuyu inceleyecek arkadaşlar için yazıyorum.
80 Saat powermatic gerçekten güzel makine.
Hocam sence Tsuyosa mı Seiko 5 GMT Sports mu? Seiko'nun camı maalesef safir değil ve fiyatı 180 EUR daha fazla. Fakat Rolex Batman kadar kaliteli duruyor.

PRX80 ice blue modelini otomatik bende aldım bugün elime geçti. Saat aşırı güzel. Bende de bağımlılık yaptı. Saat işi gerçekten bir tutku. Youtube’dan Erk Koçak videolarını izliyorum keyifle. Hayırlı olsun. Bende Tsuyosa ile arasında kalmıştım. İkisi de çok güzel saatler. Güle güle kullanın.

Oncelikle hoş geldin, bu zehri kaptiktan sonra cok donus yok. Ilk kural quartz fikrini aklindan cikarmalisin. Tissot prx automatic cok guzel omurluk bir saat. Cok yaygin bir saat tabii. Simdi tiffany blue Automatic'i cikarsa ben de almak istiyorum.
Ilk onerim: Hamilton jazzmaster open heart: Hamilton Jazzmaster H32565555 Erkek Kol Saati - Abt Saat
Orient bambino open heart V2.
Orient mako XL veya 2.

Merhaba, Tissot T1274071104101 liste fiyatı 36.090TL satın almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Merhaba, Tissot T1274071104101 liste fiyatı 36.090TL satın almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Mekanizma olarak cok guzel ama sunu soylemeliyim, cok klasik bir saat. Tsuyosa ve PRX gibi celik kordonlu spor saat kategorisine koyamam. Eger giyiminiz klasige yakinsa kesinlikle alinabilecek bir saat. Fiyat konusunda biraz dusunceliyim cunku Longines seviyelerine cikiliyor neredeyse. Open heart konusunda da subjektifim celik kordonlu saatlerde open heart'i cok yakistirmiyorum ama sizin zevkiniz.

+Iyi mekanizma, klasik asla eskimeyecek bir design, klasik giyim varsa uyar.
-Fiyat daha ust seviye Isvicrelere cok yaklasiyor, tek saat olacaksa gunluk giyime uymamasi

Gunun sonunda zevkler ve renkler, kolunda mutlu hissedecegin saati takmak lazim. Mutlaka deneyerek al, saticinin manipule etmesine izin verme gercekten icine sinsin o an.

Hocam merhaba citizen tsuyosa ile prx quartz arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı maalesef otomatik prx e bütçem yetmiyor sizce ne almalıyım.
Bence Tsuyosa, PRX otomatik makine olsa PRX'in 80 saatlik depolamayla önce çıktığını söyleyebilirdim.
Tasarım olarak Tsuyosa'nın bilekliği çok daha şık bence, kadran için PRX daha güzel olabilir.

Bence tsuyorsa, prx otomatik makine olsa Prx'in 80 saatlik depolamayla önce çıktığını söyleyebilirdim.
Tasarım olarak Tsuyorsa'nın bilekliği çok daha şık bence, kadran için prx daha güzel olabilir.

Prx alacağım hocam yabancı forumlarda tsuyosanın bileziğinin kalitesiz olmasından bahsetmişler bir de prx çok zarif göze güzel geliyor teşekkürler yanıt için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı