Citizen Tsuyorsa vs Tissot PRX Automatic

Açıkcası işçilik olarak Tissot önde olsa da bu ikisi arasında kalsaydım Tsuyosa'yı tercih ederdim. PRX'in fazla vintage görünümü hoşuma gitmiyor, Tsuyosa daha modern duruyor ki zaten öyle tasarımsal olarak. PRX sonuç itibariyle eski modelinin yeniden üretimi, yeni bir tasarım değil.

Powermatic 80 de en ulaşılabilir İsviçre mekanizması olduğu için garip bir şekilde Türk saat topluluklarında övülse de tam tersine yabancı topluluklarda haklı sebeplerle beğenilmeyen bir mekanizma. Servis ücreti neredeyse mekanizma ücretiyle aynı, en çok eleştirilen noktası da bu. Acayip bir sapma oranına sahip ve kronik rotor sorunu olan bir mekanizma - bende olur mu olmaz mı değil, ne zaman olur gibi bir sorun teşkil ediyor bu rotor sorunu.

Otomatikteki waffle kadran hoşuma gidiyor ama geriye kalan her şeyini günümüze uyumsuz buluyorum PRX'te. Tsuyosa da şahsen tercih edeceğim bir model değil ama bu ikisi arasında Tsuyosa galip olurdu benim için de. İki saat de ülkemizde ederinin yukarısında satılıyor, bunu da göz ardı etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…