Citizen Tsuyorsa vs Tissot PRX

Miike Tyson

Hectopat
Bütçem 12K civarı iki saat arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Bütçem 12K civarı iki saat arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Tissot alınabilir ama farklı modeller daha iyi olur gibi

Tissot alınabilir ama farklı modeller daha iyi olur gibi
Yanlışım yoksa ikisi de otomatik model, İsviçre ürünleri her zaman bir tık daha prestijlidir. Asıl fark aslında görünümde yani düz alayım saat olsun yeter diyorsanız farklı modeller de var çok daha güzel (göreceli) ama altın rengi bişi olsun diyorsaniz ikisi de iyidir,tissot bir tık daha iyidir o da İsviçre malı olduğu için prestiji fazla yoksa kalite farkı çok yok.

Yanlışım yoksa ikisi de otomatik model, İsviçre ürünleri her zaman bir tık daha prestijlidir. Asıl fark aslında görünümde yani düz alayım saat olsun yeter diyorsanız farklı modeller de var çok daha güzel (göreceli) ama altın rengi bir şey olsun diyorsaniz ikisi de iyidir, tissot bir tık daha iyidir o da İsviçre malı olduğu için prestiji fazla yoksa kalite farkı çok yok.

Örnek olarak atabileceğiniz marka model var mıdır bu ikisi arasında citizeni tercih edeceğim sanırım.

Örnek olarak atabileceğiniz marka model var mıdır bu ikisi arasında citizeni tercih edeceğim sanırım.
Hocam seiko bakabilirsiniz seiko 5 iyidir yine 10.000 civarına oldukça şık bir saattir bunlar biraz çakma pazar saatlerine benziyor altın görünüm genelde lüks ürünlerde belirgin olmayacaksa tercih edilmez çünkü sahte havası verir sizin de Multimilyoner olmadığınızı düşünüyorum bu yüzden böyle modeller daha iyi olur,quartz kullanırım diyorsanız da Casio duro oldukça iyidir bende de var fiyatının hakkını fazla fazla veriyor.

Hocam Seiko bakabilirsiniz Seiko 5 iyidir yine 10.000 civarına oldukça şık bir saattir bunlar biraz çakma pazar saatlerine benziyor altın görünüm genelde lüks ürünlerde belirgin olmayacaksa tercih edilmez çünkü sahte havası verir sizin de multimilyoner olmadığınızı düşünüyorum bu yüzden böyle modeller daha iyi olur, quartz kullanırım diyorsanız da Casio duro oldukça iyidir bende de var fiyatının hakkını fazla fazla veriyor.

Hocam renge niye bu kadar takıldınız orasını anlamadım tissotun otomatik hali 19 20 bin civarı o kadar çıkamam tsuyosayla tissotun quartz ı aynı fiyat ama citizen otomatik o kafa karıştırıyor bir de timex var o nasıldır bilginiz var mı?

Hocam renge niye bu kadar takıldınız orasını anlamadım tissotun otomatik hali 19 20 bin civarı o kadar çıkamam tsuyosayla tissotun quartz ı aynı fiyat ama citizen otomatik o kafa karıştırıyor bir de timex var o nasıldır bilginiz var mı?

Timex Amerikan markası güzeldir o da ama niyeyse insanlara tam saat havası veremez bilgili değilse karşıdaki hayal kırıklığı yaşarsınız,rengine de şundan takıldım bu renkler her zaman sahte durur hani şöyle bir olay vardır zengin sahte Rolex taksa herkes gerçek der fakir orijinal taksa herkes çakma der bu da ona dönüyor saat belki orijinal ama maddi olarak çok güçlü olunmayinca insanlarda sanki pazardan alınmış gibi bir izlenim verebiliyor tabii sizin hoşunuza gittiyse de geri kalanı çok önemli değil, ayrıca citizen otomatik alın otomatik her zaman iyidir.

Timex Amerikan markası güzeldir o da ama niyeyse insanlara tam saat havası veremez bilgili değilse karşıdaki hayal kırıklığı yaşarsınız, rengine de şundan takıldım bu renkler her zaman sahte durur hani şöyle bir olay vardır zengin sahte Rolex taksa herkes gerçek der fakir orijinal taksa herkes çakma der bu da ona dönüyor saat belki orijinal ama maddi olarak çok güçlü olunmayinca insanlarda sanki pazardan alınmış gibi bir izlenim verebiliyor tabii sizin hoşunuza gittiyse de geri kalanı çok önemli değil, ayrıca citizen otomatik alın otomatik her zaman iyidir.

Teşekkürler hocam biraz daha araştırma yapıp öyle karar vereceğim tissotun zarifliği çok hoşuma gitti detaylı inceleyince aradaki tek fark pilse tissotun yeşil ya da tiffany kadranlısını alacağım.

Teşekkürler hocam biraz daha araştırma yapıp öyle karar vereceğim tissotun zarifliği çok hoşuma gitti detaylı inceleyince aradaki tek fark pilse tissotun yeşil ya da tiffany kadranlısını alacağımc

Teşekkürler hocam biraz daha araştırma yapıp öyle karar vereceğim tissotun zarifliği çok hoşuma gitti detaylı inceleyince aradaki tek fark pilse tissotun yeşil ya da tiffany kadranlısını alacağım.
Çok fark yok merak etmeyin ikisi de çok güzel saatler üzmez sahibini şimdiden hayırlı olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı