Çözüldü Citra Emulator güvenli midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SleenzyY

Hectopat
Daha fazla  
Citra Emulator güvenli midir? Korsan oyuna girer mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Eğer giriyorsa konuyu kilitleyebilirim. Pokemon X oynayacağım.

Çözüm
Citra Emulator güvenli midir? Korsan oyuna girer mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Eğer giriyorsa konuyu kilitleyebilirim. Pokemon X oynayacağım.
Hocam ben kullandım güvenli olduğunu düşünüyorum. Hatta kamera ve mikrofona da izin bile verdim. Korsan olduğunu sanmıyorum. Ama ROM falan gibi şeyleri internetten indirirseniz evet. Korsana girecektir.
Hocam ben kullandım güvenli olduğunu düşünüyorum. Hatta kamera ve mikrofona da izin bile verdim. Korsan olduğunu sanmıyorum. Ama ROM falan gibi şeyleri internetten indirirseniz evet. Korsana girecektir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı