Citroën Berlingo'ya webasto takılır mı?

berat3636

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2021
Mesajlar
6.644
Çözümler
15
Yer
kars
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kendi üzerinde deposu olacak zaten. Sadece egzoz çıkışı vermek lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. Hem dumanı hem de kokuyu filtreleyen filtre var mı?
Başka nasıl çıkış verebiliriz?
 
Her araca Webasto ya da Eberspacher olarak bilinen dizel ısıtıcı takılabilir. Ustasına, yetkilisine yaptırmazsanız, dumanı geri kaçırabilir zehirlenebilirsniz. Aman dikkat.
 
Her araca webasto ya da eberspacher olarak bilinen dizel ısıtıcı takılabilir. Ustasına, yetkilisine yaptırmazsanız, dumanı geri kaçırabilir zehirlenebilirsniz. Aman dikkat.

Aracım 2023 model sıfır araç. Orasını burasını deldirmek istemiyorum. Delmeden çıkış nereden verilebilir?
 
Hem dumanı hem de kokuyu filtreleyen filtre var mı?
Başka nasıl çıkış verebiliriz?
Araçlarda kullanılan böyle bir filtre sistemi yok. Ya arka panelden, kapı arkası sistem yapılıyor ya da kasa bölmesinin altına veriliyor egzos.

Aracım 2023 model sıfır araç. Orasını burasını deldirmek istemiyorum. Delmeden çıkış nereden verilebilir?
Aracı delmeden mümkün değil. Sıcak hava girişi, yanan duman çıkışı için illa ki bir adet delik olmak zorunda. Ancak o deliği çok profesyonel kapatıyorlar.
 
Araçlarda kullanılan böyle bir filtre sistemi yok. Ya arka panelden, kapı arkası sistem yapılıyor ya da kasa bölmesinin altına veriliyor egzoz.

Aracı delmeden mümkün değil. Sıcak hava girişi, yanan duman çıkışı için illaki bir adet delik olmak zorunda. Ancak o deliği çok profesyonel kapatıyorlar.

Mesela nasıl deliyorlar? Kötü gözüküyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı