Citroën servis AdBlue doldurmak için ücret alıyor mu?

EGR ve DPF konusunda aynı fikirdeyiz zaten. Dizel motor için 4 bin fazla. Arada uzun yol yaparlarsa faydası çok olur.

EGR ve DPF konusunda aynı fikirdeyiz zaten. Dizel motor için 4 bin fazla. Arada uzun yol yaparlarsa faydası çok olur.
4000 devir işi nerden çıktı ben hala anlamış değilim.
Yazıda 3000-3500 devir aralığında dolaşılabileceğinden bahsetmiştim ama ne olduysa birden 4000 devir lafı çıktı.

Bazen 300 km şehir içi gidiyorum 1 hafta boyunca ama neredeyse her hafta 70 km uzağa, kars merkeze gidiyorum. Bayağı da performanslı kullanıyoruz hatta arabayı. Aşırı dik bir yokuş var kaptırıp gelmek diye tabir edilen durumu yaptığımızda bile 130'a çıkabiliyor ve en dik yerde 119 civarına düşüyor eco kapalıyken dip Gaz'da.

Egr ve dpf konusunda aynı fikirdeyiz zaten. Dizel motor için 4 bin fazla. Arada uzun yol yaparlarsa faydası çok olur.

Arada değil hep yapıyoruz.
Evg ve dpf nedir?
Dizel motor ısınmadan asla 2000 devir geçilmez.

@berat3636 EGR ve DPF için yapılacak her şeyi yapıyorsunuz. Başka da bir şey yok. Konuya da cevap aldınız sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…