Steam CityDriver Çıktı!

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Bu türdeki oyunları sevmemden ve bu tarz oyunların az olmasından dolayı heyecanlı bir şekilde çıkmasını bekliyordum ve bugün çıkış yaptı. Heves kıran noktası da fiyatı... Yorumlara bakıp güzel mi değil mi anlarız artık, güzelse de indirim ile alacağız mecbur.

Oyunu bu kadar değerli yapan ne ? Normal bir oyundan farkı yok. Ayrıca bu fiyat neden bu kadar pahalı anlamadım ?
Oyunun fiyatı normal hocam 35 dolar. Sadece TL'ye çevirince bu kadar pahalı oluyor, normal diyebiliriz yani.

Oyunu bu kadar değerli yapan ne? Normal bir oyundan farkı yok. Ayrıca bu fiyat neden bu kadar pahalı anlamadım?

Adamlar oyunu 35 dolardan çıkardılar farkında mısın? Normal yeni nesil oyunlar 60 dolara çıkıyor. Ve şu anda adamlar Türkiye'ye 35 yerine 30 dolardan veriyorlar. Nasıl yeni nesil oyunlardan 30 dolar daha ucuz olan bir oyuna pahalı diyorsunuz anlamadım?

Ben Türkiye fiyatına dedim. Türkiye'de bu fiyata alınacak kadar çekici yapan nedir bu oyunu ?
Bilmediğimden soruyorum bu oyunun türü ne ki bu türde çok az oyun varmış ?
Araba sürme simülasyonu oyunun türü adı üstünde CityDriver. Şehirde araba sürüyorsunuz. Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma beklemek kendimizi çok önemli görmek olur, yersiz olur. Oyun her yerde 45 dolar bizim ülkede de 45 dolar. Zaten dolar böyle giderse 2-3 aya bizde yine tüm ülkelerden daha ucuza satılıyor olur.

35 dolarmış onu düzelteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı