Çözüldü CIV 6 Epic Games hile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LADES312

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'den CIV 6 almıştım fakat oynarken oyunun bana göre zor olduğunu hile yapmak isteğim geldi. O yüzden araştırdım civilization.ini dosyası varmış. Bende o dosya yok appoptions var. Ona Debug 1 falan yaptım konsol açıldı. Konsol açılınca CTRL + 4 yazacaksınız dendi. Şaşırdım yazdım ne para geldi, ne bir şey geldi. Yazmadan direkt yaptım bir şey değişmedi. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konsolu açtıktan sonra konsola CTRL + 4 yazmayacaksınız, oyunun içindeyken CTRL + 4 tuşuna basınca 1000 altın verir.

• CTRL + 4 – 1000 altın verir.
  • Shift + “+” – Seçmiş olduğunuz şehrinize bir popülasyon ilave eder.
  • CTRL + “+” – Seçtiğiniz ünitenin seviye atlamasını sağlar.
  • Reveal All – Haritanın tamamını gösterir.
  • Explore All – Haritanın tamamını keşfedildi olarak ayarlar.
  • Kolay tanrı kazanma (exploit): Bunun için ilk olarak medeniyetinizi seçin. Sadece “Score Victory” işaretli bir özel oyun oluşturun ve dönüş limitini 1 şeklinde yenileyin. Oyunu yükleyin ve Bulunan Şehir seçeneğini belirtin. Seçenek kullanılabilir olduğunda sıranızı sonlandırın.

Kaynak:
Konsolu açtıktan sonra konsola CTRL + 4 yazmayacaksınız, oyunun içindeyken CTRL + 4 tuşuna basınca 1000 altın verir.

• Shift + “+” – Seçmiş olduğunuz şehrinize bir popülasyon ilave eder.
  • CTRL + “+” – Seçtiğiniz ünitenin seviye atlamasını sağlar.
  • Reveal All – Haritanın tamamını gösterir.
  • Explore All – Haritanın tamamını keşfedildi olarak ayarlar.
  • Kolay tanrı kazanma (exploit): Bunun için ilk olarak medeniyetinizi seçin. Sadece “Score Victory” işaretli bir özel oyun oluşturun ve dönüş limitini 1 şeklinde yenileyin. Oyunu yükleyin ve Bulunan Şehir seçeneğini belirtin. Seçenek kullanılabilir olduğunda sıranızı sonlandırın.

Kaynak:

Son düzenleme:
Çözüm

• Shift + “+” – seçmiş olduğunuz şehrinize bir popülasyon ilave eder.
  • CTRL + “+” – seçtiğiniz ünitenin seviye atlamasını sağlar.
  • Reveal all – haritanın tamamını gösterir.
  • Explore all – haritanın tamamını keşfedildi olarak ayarlar.
  • Kolay tanrı kazanma (exploit): Bunun için ilk olarak medeniyetinizi seçin. Sadece “score victory” işaretli bir özel oyun oluşturun ve dönüş limitini 1 şeklinde yenileyin. Oyunu yükleyin ve bulunan şehir seçeneğini belirtin. Seçenek kullanılabilir olduğunda sıranızı sonlandırın.

Kaynak:

Her şeyi denedim olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı