Civi 3 Türkiye'ye gelecek mi?

sukruemreeren

Decapat
Daha fazla  
Selam. Civi 3 adıyla Çin'de tanıtılan cihaz globalde satışa çıkacak mı acaba? Bayağı bir hoşuma gitti. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Civi 3 adıyla Çin'de tanıtılan cihaz globalde satışa çıkacak mı acaba? Bayağı bir hoşuma gitti. Teşekkürler.
Bence bu sefer olmuş. Seneye büyük ihtimal Xiaomi 14 Lite olarak global pazara sunulur. İşlemciyi beğendim. Renkleri şahane. Ekran gövde oranının yüksek olması premium bir hava katmış. Eğer bu özelliklerde bir kısılmaya gidilmezse güzel cihaz. Ancak Xiaomi'nin asıl sorunu ve esas atılımı yapması gereken nokta yazılım. Bu kadar iyi ekrana ve 4500 mah pile iyi bir optimizasyon şart.

Gelmeli getirilmeli mükemmel bence.

Bence bu sefer olmuş. Seneye büyük ihtimal Xiaomi 14 Lite olarak global pazara sunulur. İşlemciyi beğendim. Renkleri şahane. Ekran gövde oranının yüksek olması premium bir hava katmış. Eğer bu özelliklerde bir kısılmaya gidilmezse güzel cihaz. Ancak Xiaomi'nin asıl sorunu ve esas atılımı yapması gereken nokta yazılım. Bu kadar iyi ekrana ve 4500 mah pile iyi bir optimizasyon şart.
Ctrl+C & Ctrl+V olmuş biraz :D

Şubat sonunda MWC 2024 Barcelona'da yapılacak. Orada globale çıkabilir.

Bence bu sefer olmuş. Seneye büyük ihtimal Xiaomi 14 Lite olarak global pazara sunulur. İşlemciyi beğendim. Renkleri şahane. Ekran gövde oranının yüksek olması premium bir hava katmış. Eğer bu özelliklerde bir kısılmaya gidilmezse güzel cihaz. Ancak Xiaomi'nin asıl sorunu ve esas atılımı yapması gereken nokta yazılım. Bu kadar iyi ekrana ve 4500 mAh pile iyi bir optimizasyon şart.

Gelmeli getirilmeli mükemmel bence.

Gelse alacağım ama yok şu an ortalıklarda.

Ctrl+C & Ctrl+V olmuş biraz :D

Şubat sonunda MWC 2024 Barcelona'da yapılacak. Orada globale çıkabilir.
İnşaallah çıkar bakalım güzel cihaz olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı