Çivi paketleme işi mi yoksa kafede garsonluk mu daha mantıklı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Motor alacağım için 2 ay çalışacağım. Kafede asgari veriyorlar. Çivi paketlemede 25, 30 bin TL veriyorlarmış. Sizce hangisi daha mantıklı? Çivi paketleme çok yorar mı?

Şahsen garson olup kendini bilmezlerin garip istekleriyle uğraşacağıma çivi paketlemede sadece ustayla uğraşırım daha iyi. Garsonluk hem bedenen hem mental olarak çok zorlar. En ufak bir olayda işin bu diye üste çıkan müşteri, sizi ya işinizden soğutur ya da kavga etmenizle son bulur.

Bu gülen dalga geçenler sanırım genç kardeşlerimiz , kapitalist düzenin kucağına oturmamışlar anlaşılan :)

Mesela asgari ücretle işçi alan bir fabrika işi ağır olmayabilir , ama asgari ücretin 1.5-2-3 katını veren fabrikalarda ağır işlerden bayağı bunabilirsiniz :) Hele bir de devrecilik yapılıyorsa tadından yenmez :)

İşin zorluğu , patron veya şeflerinizin işçiye davranışları , meslektaşlarınızın size davranışları , mobing uygulanması , maaş , vardiya , çalışma saatleri vb. çok şey sorgulanabilir.

Acun işçi değilki , o patron :) farkı anlayabilirsin elbet :)

Birini seç , hangisi kolayına geliyorsa çalışırsın.

Bu gülen dalga geçenler sanırım genç kardeşlerimiz, kapitalist düzenin kucağına oturmamışlar anlaşılan :)

Mesela asgari ücretle işçi alan bir fabrika işi ağır olmayabilir, ama asgari ücretin 1.5-2-3 katını veren fabrikalarda ağır işlerden bayağı bunabilirsiniz :) Hele bir de devrecilik yapılıyorsa tadından yenmez :)

İşin zorluğu, patron veya şeflerinizin işçiye davranışları, meslektaşlarınızın size davranışları, mobing uygulanması, maaş, vardiya, çalışma saatleri vb. çok şey sorgulanabilir.

Acun işçi değilki, o patron :) farkı anlayabilirsin elbet :)

Birini seç, hangisi kolayına geliyorsa çalışırsın.

Acun'un patron olduğunu ben bilmiyordum çok sağ ol iyi ki söyledin. Ama Acun'un da patronları vardır illaki onu düşünemiyor musun :)

Bu başlığı açan beyaz yaka başvurusu yapmıyor ki :)
Ben mavi yaka işlerin zorluğu için söyledim , sen neden acunu örnek gösterdin onu da anlamadım ...
İş ne kadar zorsa maaşı da o kadar fazla oluyor diye saçma bir mantık güttüğün için. Öncelikle zorluk bile göreceli, senin mantığınla futbolcular da topa vuruyor dünyaları kazanıyorlar. Öyle basit işlemiyor o iş.

Şahsen garson olup kendini bilmezlerin garip istekleriyle uğraşacağıma çivi paketlemede sadece ustayla uğraşırım daha iyi. Garsonluk hem bedenen hem mental olarak çok zorlar. En ufak bir olayda işin bu diye üste çıkan müşteri, sizi ya işinizden soğutur ya da kavga etmenizle son bulur.
O zaman çivi paketlemeye gireceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı