Civilization 6 zor mu?

Treal

Hectopat
Daha fazla  
Civilization 6 oyununa başlamak istiyorum. Aslında HOI4 oynuyordum 150 saatim falan var ama sıkmaya başladı. Civilization 6 zor gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Civilization 6 oyununa başlamak istiyorum. Aslında HOI4 oynuyordum 150 saatim falan var ama sıkmaya başladı. Civilization 6 zor gelir mi?
Bana göre çok çok daha kolay. Civ 6 oyunu çok daha basit ve okunabilir bir oyun HOI4'e göre. Ne gibi farklılıkları vardır bilmiyorum çünkü HOI4'ü hiç kafam basmamıştı ama çok detaylı ve gerçekçi oynanış takıntınız yoksa Civ 6 üzmez.

Yapay Zekalar veya Online'da karşınıza çıkan kişilere göre zorluk değişebilir. Ben zevkine oynadığım için kolaya alıp, dünya ülkesi oluyordum.

Bana göre çok çok daha kolay. CIV 6 oyunu çok daha basit ve okunabilir bir oyun HOI4'e göre. Ne gibi farklılıkları vardır bilmiyorum çünkü HOI4'ü hiç kafam basmamıştı ama çok detaylı ve gerçekçi oynanış takıntınız yoksa CIV 6 üzmez.

Yapay zekalar veya Online'da karşınıza çıkan kişilere göre zorluk değişebilir. Ben zevkine oynadığım için kolaya alıp, dünya ülkesi oluyordum.

Peki hocam mod falan indirmem lazım mı?

Peki hocam mod falan indirmem lazım mı?
Ben modsuz oynadım ve ana oyun DLC'ler olmadan fazla içerik göstermiyor. Şahsen Age of Empires serisine benzetiyorum bu yüzden. Kralliyetler ve farklı binalar var ama son nesil çağlarda hepsi birbirine benzemeye başlıyor.

Steam Atölyesi desteği var ama, mod kurmanız kolay olur.

Ben modsuz oynadım ve ana oyun DLC'ler olmadan fazla içerik göstermiyor. Şahsen Age of Empires serisine benzetiyorum bu yüzden. Kralliyetler ve farklı binalar var ama son nesil çağlarda hepsi birbirine benzemeye başlıyor.

Steam atölyesi desteği var ama, mod kurmanız kolay olur.

Hocam oyun Epic Games'te aztec DLC diye bir DLC var bedavaya almıştm bir zamanlar bedava vermişti Epic.

Hocam oyun Epic Games'te aztec DLC diye bir DLC var bedavaya almıştm bir zamanlar bedava vermişti Epic.
Hali hazırda varsa indirip, oynayın. En kötü sıkılır, silersiniz.

Aztec gibi tüm toplulukların artıları ve dezavantajları oluyor ama binasal olarak dediğim gibi hepsi günün sonunda göktelen dikiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı