Çizdiğiniz resim var mı?

xyunustr

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070
Çüzdiğiniz resim var mı? Kurallar çizmeyen kişiler eskiden çizdiği şeyi söyleyebilirer atmaya çekinen kişilerin atması zorunlu değildir söyleyebilirler birinin resmi ile dalga geçmek yasaktır. İyi sosyaller.

Benimkisi karakterim siyah kabarık saçlı siyab mavi neon sweatshirtlı klasik siyah pantolon beyaz ayakkabılı bir karakterin hacker karanlık yüzü ile baş başa çizimi. Hatta bunun ile ilgili animasyon yapmayı düşünüyorum.

İlk okul ve Ortaokulda derslerden sıkıldığım da falan cizdigim saçma sapan resimler var dosya haline getirdim hatta gorseniz sizofreni hastasının çizdiği resimler dersiniz😃

İlk okul ve ortaokulda derslerden sıkıldığım da falan cizdigim saçma sapan resimler var dosya haline getirdim hatta gorseniz sizofreni hastasının çizdiği resimler dersiniz😃

Bende bir kitap kapağının resmini yaptım o zamanlarda yorgundum o yüzden kapak çok kötüydü korkanlar şikayet ettiği için kitap kapağını düzelttim.

şunu çizmiştim ama yarım kalmıştı. daha bir şeyler var bulursam atarım.
20250627_095119.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20250821_165406.png
    IMG_20250821_165406.png
    162,1 KB · Görüntüleme: 15
Küçüklükten kalma saçma sapan resimlerim var. Düz resim yapmazdım ben, bir kağıdı ikiye katlayıp bir tarafına hikaye yazar, diğer tarafına da resmini çizerdim. Kitapçık gibi. Bir yığın var, hiçbiri de elimde değil şu an.

Küçüklükten kalma saçma sapan resimlerim var. Düz resim yapmazdım ben, bir kağıdı ikiye katlayıp bir tarafına hikaye yazar, diğer tarafına da resmini çizerdim. Kitapçık gibi. Bir yığın var, hiçbiri de elimde değil şu an.

Benim de var eskiden o hatayı anlattım üstlerde bulabilirsem gösterirdim.

Bu da 2. resmim.

Dosya Ekleri

• Başlıksız1_20250331203120.png
    Başlıksız1_20250331203120.png
    396,3 KB · Görüntüleme: 11

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı