Çizdirilen göz kaç günde sıfırlanıyor?

Kratos07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 23 gün önce gözümü çizdirdim. 2 gözüm de yaklaşık 5 derece miyop vardı. 23 gün geçmesine rağmen gözüm hala 2/3 derece var. Aramızda gözünü çizdiren varsa, göz kaç günde sıfırlanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk hafta bulanık görmeler özellikle odaklı baktığınzda bulanıklar vesaire normaldir ama gözle görülür farkı zaten 3 günde falan hissetmeniz gerekliydi. Hiç fark hissetmediniz mi? Bence bir doktora görünün.

Hemen ameliyat olur olmaz büyük bir ilerleme oldu ama yaklaşık 3 haftadır çok az bir ilerleme var.Hala okulda veya dışarda çok zorluk çekiyorum.En iyisi tekrardan bir doktora görünüyüm.

Arkadaşlar 23 gün önce gözümü çizdirdim. 2 gözüm de yaklaşık 5 derece miyop vardı. 23 gün geçmesine rağmen gözüm hala 2/3 derece var. Aramızda gözünü çizdiren varsa, göz kaç günde sıfırlanıyor?
knk senin gözlerde 0x0007 hatası var istersen bir teknik servise baktır :D

Ameliyat olduktan 1 ay sonra net olarak görmeye başlarsınız. 1 aya kadar çok net göremezsiniz zaten.

Ameliyat olduktan 1 ay sonra net olarak görmeye başlarsınız. 1 aya kadar çok net göremezsiniz zaten

Bir de hocam hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba söylemenizde sakınca yoksa eğer söyleyebilir misiniz?

20 yıl önce olduktan sonra 1 ay kadar kuruma/sulanma ve bulanık görme yaşamıştım, 2.-3. aydan sonra oturdu. 8 ve 10 Miyop+astigmat

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı